Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Luna plină în Leu, 16 februarie 2022 - Luna Zăpezii: Ce este și cum afectează fiecare zodie în parte
WhatsApp
Luna plină din 16 februarie 2022, care se va desfășura sub semnul Leului, poartă denumirea de Luna Zăpezii: ce este, când o vezi și cum afectează fiecare zodie în parte: Vă spunem totul despre evenimentul astrologic special.
Luna plină în Leu, 16 februarie 2022 - Luna Zăpezii: Ce este și cum afectează fiecare zodie în parte

Luna Zăpezii, mai cunoscută sub numele de Lună Plină, va fi a doua care poate fi vizibilă în acest an 2022. 

Luna plină se produce doar atunci când satelitul este plasat pe partea opusă Soarelui, astfel încât Pământul se află în centru, în această poziție lumina poate intra direct pe suprafața lunii, provocând Luna de zăpadă, care se întâmplă să fie luminată din maxima sa splendoare.

O curiozitate pe care ar trebui să o știți este că nativii americani numeau Luna plină din februarie "Luna Zăpezii", deoarece evenimentul astrologic se producea în perioada anului în care zăpada era cea mai abundentă.

 

Luna plină în Leu, 16 februarie 2022 

 

Fiți foarte atenți! Miercuri,16 februarie 2022, va fi vizibilă Luna plină, mai cunoscută sub numele de "Luna de zăpadă", care va apărea la 380.000 de kilometri de Pământ, iar punctul maxim de iluminare va fi la ora 16:56 după-amiaza, din acel moment și pentru tot restul nopții spectacolul va ilumina cerul.

Energiile vor fi la cote maxime în momentul Lunii Zăpezii, deoarece aceasta va fi prezentă în Leu, în timp ce Soarele va fi cel mai puternic în Vărsător. Astrologii atrag atenția că, având această poziție, se vor reduce acțiunile sau sentimentele legate de egocentrism, inovație, mândrie, excentricitate, inovație și viziuni profunde față de viitor.

În semnele afectate de Luna Zăpezii, vor abunda dorințele, împlinirea, bucuria și dezvoltarea personală, strict legate de fericirea pe care orice ființă o caută în viață, potrivit unui articol realizat de StyleCaster și YourTango.

 

16 februarie 2022 - Luna Zăpezii

 

La două zile după Ziua Îndrăgostiților, va apărea luna plină, care, pe lângă faptul că va lumina cerul, se va întâmpla în același timp cu conjuncția dintre Venus și Marte, planete legate de iubire și dorință, care, potrivit astrologilor, având această conjuncție ne va permite să avansăm în aspecte ale vieții precum dragostea, prietenia și chiar pasiunile adevărate.

Astrologii au confirmat că următoarea Lună de zăpadă poate fi văzută pe 18 martie 2022, apărând în emisfera nordică cu puțin timp înainte de începerea primăverii. Această a treia lună plină este cunoscută sub numele de "Luna viermilor". 

În lunile iunie și iulie vor fi vizibile "superluni", deoarece satelitul natural va fi mult mai aproape de Pământ, iar diferența dintre această lună și cele trei precedente din 2022 este că va fi mai mare și mai strălucitoare, deoarece va intra la perigeu.

Cum afectează Luna plină în Leu din februarie fiecare zodie în parte

 

Berbec(21 martie - 19 aprilie)


Dacă există cineva care poate încasa o lovitură și continua să ticăie, acela ești tu, Berbec.

Ești rezistent, iar în timpul acestei Luni pline în Leu vei fi revigorat de pozitivitate și de cunoașterea interioară că lumea este cu siguranță stridența ta și că, dacă vrei ca lucrurile să meargă bine, tot ce trebuie să faci este să-ți schimbi perspectiva.

Totul este în minte și pentru că dețineți acest lucru, sunteți capabili să vedeți viitorul ca fiind... perfect.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)


Luna Plină în Leu cade în cel mai bun moment pentru tine, deoarece ai fost într-o călătorie de căutare a sufletului în care simți că acum ai nevoie de niște răspunsuri solide.

Răspunsurile le vei găsi în această zi, iar ele vor veni la tine sub forma unor vise care devin realitate. Ați cerut, iar acum sunteți gata să primiți. Poți să stai deoparte și să privești cum maturitatea ta emoțională îți face viața mai ușoară. Ați învățat, prin urmare, ați crescut.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie) 


Aceasta este ziua ta de mare oportunitate și, pentru că este și Luna Plină în Leu, vei profita de această oportunitate și vei face mult mai mult decât te așteptai să faci.

Este doar undă verde pentru tine astăzi, Gemeni, și pentru că te simți atât de excelent, ești capabil să faci magia ta specială atât asupra oamenilor, cât și asupra situațiilor. Străduiește-te să ai vise realiste, dar care se pot materializa. Visele nu prosperă pe plan secundar. Aduceți-le în prim-plan.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie) 


Aveai nevoie de o scuză bună pentru a ieși din casă și a te apuca de un efort creativ, iar datorită Lunii pline în Leu, vei avea o ocazie mare.


Prietenii par să graviteze în jurul tău în timpul acestui tranzit și ar fi bine să stai cu ei. Acesta nu este "timpul tău de singurătate" și, acum că te gândești la asta, probabil că te-ai cam săturat să fii singură. Lasă soarele să intre, Rac - se așteaptă de mult timp în lumea ta.

 

Leu (23 iulie - 22 august) 


Ah, în sfârșit, petrecerea a început și se pare că nu ești doar gazda, ci și distracția. Și ce ar putea fi mai bun decât această lovitură de ego, Leu?

Cu Luna Plină în Leu, ești în elementul tău, iar asta înseamnă că vei "lucra în sală" și vei stârni râsete. Să-i faci pe oameni să râdă chiar îți face ziua mai bună, iar tu o vei împinge pe asta până la căderea nopții. Doar distrează-te, Leu - meriți cu totul această zi.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie) 


În timpul Lunii pline în Leu, te vei îndrăgosti de tine însuți. Așa este, și a fost de mult așteptată, dar tu, aceeași persoană care a petrecut o viață întreagă urându-ți corpul, aspectul, greșelile ... TU te vei îndrăgosti de tine însuți și te vei simți al naibii de bine, Fecioară.

Această iubire se extinde asupra propriei tale încrederi în tine însuți. Nu mai ai nevoie ca aprobarea să vină din exterior; tu ești singura persoană care trebuie să te aprobe, iar asta ai acum, din plin.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie) 


Este bine că ne aflăm acum în Lună Plină în Leu, pentru că acesta este întrerupătorul din viața ta, care trebuia să fie activat. Uneori, așa e cu tine, Balanță. 

Te duci până jos și, în timp ce ești acolo, aștepți ca o licărire de speranță să pătrundă în lumea ta întunecată, ca să te poți ridica din nou. Ei bine, este aici și se numește Lună Plină în Leu, și este gata să arunce soarele peste toate gândurile tale pozitive și visele pline de speranță pentru un viitor mai bun.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) 


Simți Luna Plină în Leu în oasele tale și ești bine. Este ca o briză caldă care suflă peste o amintire îndepărtată de durere și anxietate.

Ești gata să renunți acum la orice traumă care a avut loc, acest tranzit este gata să te ajute să speli durerea și, pentru că este Lună Plină, vei fi reușit să faci acest lucru.

Nimic din toate astea nu este o surpriză pentru tine, te îndreptai în această direcție de ceva vreme, dar a fost nevoie de Luna Plină în Leu pentru a-ți da confirmarea. Eforturile tale sunt pe drumul cel bun și vor avea succes.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 
Renunță și obține totul. Acesta este motto-ul tău, Săgetătorule, și ai ajuns să vezi că o mare parte din succesul din viața ta a venit pentru că ai renunțat la nevoia disperată de a "face totul să fie așa".

În timpul Lunii pline în Leu, vei renunța la ceva, încă o dată, și din nou vei ajunge să vezi că totul merge așa cum vrei tu. Pentru că, în sfârșit, te-ai detașat de ceva, acesta se va întoarce la tine într-un mod mai bun.

 

Capricorn  (22 decembrie - 19 ianuarie) 


Dacă există un lucru pe care Luna Plină în Leu ți-l va aduce, acesta este o mai bună înțelegere a ceea ce trebuie să faci în  relația ta de dragoste.


Nu vrei să dai greș. Tu și partenerul tău ați trecut prin niște momente dificile, de genul celor cărora alții nu ar putea supraviețui, și totuși, încă tragi pentru asta, încă refuzi să dai greș. Vei fi susținut de această Lună Plină și, dacă urmezi ceea ce îți spune inima, vei găsi succesul.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Luna Plină de zăpadă este întotdeauna un eveniment special pentru tine. Indiferent de semnul sub care se încadrează, tu ești un credincios al Lunii și, uneori, chiar te poți "ruga" la ea.

Cât timp avem Luna Plină în Leu, te vei simți deosebit de puternică în gândurile tale și vei simți că ești absolut stăpână pe destinul tău. Toate lucrurile bune sunt acolo pentru a le experimenta. A crede înseamnă a vedea, prietene, iar tu faci ca acest lucru să se întâmple.

 

Pești (19 februarie - 10 martie)


Nimeni nu salută acest tranzit la fel de mult ca tine, Pești. Luna Plină în Leu este un eveniment care are puterea de a-ți schimba viața.

Observi cât de negative au fost lucrurile certurile din familie, certurile dintre iubiți, etc... ai nevoie să simți acea rază de lumină optimistă pentru a continua. Luna Plină în Leu îți oferă nu doar speranță, ci și direcție și inspirație pentru a face ca această speranță nou descoperită să dureze și să dea roade.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel