Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Luminița Barcari a revenit în grupul parlamentar PNL, după ce îi părăsise pe liberali pentru Orban
WhatsApp
Luminița Barcari a cerut conducerii Camerei Deputaților să ia act de revenirea sa în grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților, anunță Gabriel Andronache.

Luminița Barcari s-a retras la începutul lunii noiembrie, după ce Ludovic Orban a demisionat din grupul PNL.

„Deputatul Rodica Luminița Barcari a solicitat conducerii Camerei Deputaților să ia act de revenirea sa, ca membru, în Grupul Parlamentar al PNL din Camera Deputaților”, anunță liderul grupului, Gabriel Andronache.

El precizează că, în urma redobândirii calității de membru al Grupului Parlamentar al PNL, Luminița Barcari își va relua activitatea în Comisia de Învățământ a Camerei Deputaților.

Luminița Barcari, fost secretar de stat în Ministerul Educației, s-a retras din grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților începând cu data de 1 noiembrie 2021, după ce Ludovic Orban și-a anunțat demisia din grup.

„De câteva luni de zile scena politică s-a dezechilibrat profund și, din păcate, motivul principal îl constituie tocmai acțiunile unor politicieni ai Partidului Național Liberal, cu care am pornit împreună anul trecut pe drumul dezvoltării țării, acțiuni individuale și de grup care au condus la o criză politică aproape fără o ieșire constructivă într-un orizont de timp apropiat și la o criză sanitară greu de explicat în termeni raționali ci, mai degrabă, prin insuficienta atenție acordată de către guvernanți pandemiei. S-a creat, astfel, un climat de nesiguranță și de suferință la nivelul întregii țări, dar mai ales la nivelul județelor mai puțin dezvoltate”, afirma Barcari, citată de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel