Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban: „PSD NU a murit, se ZVÂRCOLEȘTE“
WhatsApp
Premierul României, Ludovic Orban, a făcut un apel către toți românii la vot pe 6 decembrie 2020. El a ținut un discurs după ce a depus  la BEC listele de candidați ai PNL la alegerile Parlamentare.

Premierul le-a reiterat românilor ideea că PSD încă are putere și că românii trebuie să se prezinte la vot, după ce, „din mai 2019 au arătat că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile și libertăților oamenilor și care a vrut să confiște România și nu a făcut altceva decât să slujească interesele clientelei politice și să-și apere penalii“. 

„PSD NU a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se ZVÂRCOLEȘTE și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată“, a nuanțat Orban. 

„În 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot cu încredere și să voteze Partidul Național Liberal care este singura forță politică cu capacitatea de a învinge Partidul Social Democrat și cu capacitatea de a guverna România și de a îndrepta România în direcția corectă. (...) Intrăm în campanie sub sloganul simplu «Dezvoltăm România». Acesta este țelul nostru, să asigurăm o dezvoltare accelerată a țării utilizând resursele de inteligență și de hărnicie ale românilor, utilizând sursele pe care ni le-a dat Dumnezeu, utilizând toate oportunitățile de care beneficiază România în această perioadă istorică și utilizând toate resursele pe care România le poate aduce de la nivel european sau din orice altă sursă”, a afirmat Orban la ieșirea de la BEC.

Orban a afirmat că PNL va lupta cu toate armele pentru a împiedica amânarea alegerilor.

 

Orban a enumerat rezultatele PNL și cele ale lui Klaus Iohannis la alegerile din 2019 încoace: „Btălia pentru România a continuat cu bătălia prezidențială în care candidatul PNL Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale fără drept de apel, administrând o înfrângere rușinoasă pentru PSD și pentru candidatul PSD. A urmat în 27 septembrie o grea luptă în alegerile locale în care ne-am confruntat cu 29 de baroni roșii și cu aproape 1.700 de satrapi care s-au luptat pe viață și pe moarte, folosind toate pârghiile pe care le aveau la dispoziție, pentru a-și salva mandatele”.

Bătăliile câștigate trebuie încununate de „victoria decisivă”, a declarat Orban, adăugând: PSD nu a murit. PSD nu este încă înfrânt. PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată alegerile din 6 decembrie”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel