Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban: De astăzi, orice deţinător de putere care fură va fi pedepsit
WhatsApp
Ludovic Orban, președintele PNL, consideră că după ce șase milioane de români au spus clar la referendum că vor să fie conduși de oameni cinstiți, "î ncepand de astăzi, în România, oricine deţinător de putere care fură va fi pedepsit".

 Orban afirmă că, de acum înainte, oricine cu respectă legea va fi pedepsit.

"Timp de doi ani şi jumătate, o majoritatea parlamentară condusă de PSD și un guvern certat cu legea, a călcat în picioare drepturile şi libertăţile cetăţenilor români, a agresat sistematic independenţa justiţiei şi a turnat pe bandă rulată acte normative şi alte proceduri menite să strivească drepturi şi libertăţi, să calce în picioare independenţa magistraţilor, să distrugă orice funcţionalitate a justiţiei şi să pună capăt luptei anticorupţie.

Şase milioane de români au spus DA la referendum şi au spus interzis amnistiei şi graţierii faptelor de corupţie. Începand de astăzi, în România, oricine deţinător de putere care fură va fi pedepsit. Românii au spus foarte limpede că dorinţa lor este să fie conduşi de oameni cinstiţi, corecţi, care respectă legea şi oricine nu respectă legea va fi pedepsit", a declarat președintele PNL Ludovic Orban.

 Duminică, 26 mai, referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis pe tema justiției a fost validat, după ce în jur de șase milioane de români au spus DA. Președintele Klaus Iohannis a decis joi să convoace partidele politice la consultări pentru a pune în practică rezultatele referendumului pe Justiție.

[citeste si]

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel