Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban, bătut și scuipat de simpatizanții AUR: „La un moment dat mă agresau și jandarmii”
WhatsApp
Fostul premier Ludovic Orban ar fi fost scuipat, înjurat și lovit cu un băț de la steag de manifestanții AUR.

„Am fost scuipat, înjurat și lovit cu un băț de la steag. (...) În plus, era evident că erau oameni acolo care incitau la o atitudine agresivă. Ei au manifestat împotriva a câtorva proiecte de lege, iar eu nu susțin aceste proiecte de lege. Sunt parlamentar de opoziție, nu mai am nicio legătură cu puterea. Acești indivizi nu au nicio treabă cu respectul față de cetățeni. Ei sunt în stare să lovească, să înjure, să insulte pe oricine are altă părere decât părerea lor. Nu se poate să se întâmple așa ceva într-o democrație. (...)

Cu ce îi deranjam eu? Voi cere de la Jandarmerie filmările. Jandarmeria a făcut dispozitiv în jurul meu. Au încercat să aducă duba să mă ia cu duba împotriva voinței mele. La un moment dat mă agresau și jandarmii din jurul meu în încercarea de a mă proteja în condițiile în care le-am spus jandarmilor că nu am nevoie de protecție”, a spus Orban.

 

Jandarmeria: Protestul AUR de la Palatul Parlamentului nu este legal

 

Două proteste au loc, miercuri, la Palatul Parlamentului, ambele organziate de AUR. Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei spun că acestea nu îndeplinesc condițiile legale.

„În curtea obiectivului, are loc o manifestație de protest formată din invitați și membri ai unei formațiuni politice. În același timp, în exteriorul curții, se desfășoară o adunare publică nedeclarată, formată din alți membri ai aceleiași formațiuni politice, precum și simpatizanți ai acesteia. Manifestanților aflați atât in interiorul curții Palatului Parlamentului, cât si în exterior, li s-a adus la cunoștință că activitatea desfășurată nu îndeplinește condițiile legale, însă aceștia și-au asumat răspunderea pentru acest lucru, refuzând să părăsească obiectivul”, transmite Jandarmeria.

AUR protestează miercuri față de legea prevenirii separării copilului de familie.

 

Jandarmeria Bucureşti: Ludovic Orban agresat şi huiduit de manifestanţii AUR

 

Jandarmeria Capitalei informează că Ludovic Orban a fost agresat verbal şi huiduit de participanţii la adunarea publică organizată de AUR, la Palatul Parlamentului, iar organele de ordine caută să identifice persoanele care au încălcat legislaţia.

„În rândul manifestanţilor şi-a făcut apariţia Orban Ludovic, care a fost agresat verbal şi huiduit de ceilalţi participanţi la adunarea publică. Jandarmeria Capitalei efectuează demersuri pentru a identifica persoanele care au încălcat legislaţia în vigoare în această situaţie şi pentru a dispune măsuri legale împotriva acestora”, arată Biroul de presă al Direcţiei Generale a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti (DGJMB).

Sursa citată menţionează că s-a permis accesul lui Ludovic Orban în Curtea Palatului Parlamentului şi, sub protecţia jandarmilor, a fost condus într-o zona de siguranţă, fiind adoptată varianta conducerii persoanei în interiorul curţii, printr-o altă intrare.

„De asemenea, o persoană din rândul manifestanţilor a agresat verbal un alt parlamentar, făptuitorul fiind identificat de jandarmi, pentru a fi întocmite demersurile necesare sesizării organelor de urmărire penală. Jandarmeria Capitalei va sprijini aceasta acţiune şi prin punerea la dispoziţie a imaginilor necesare pentru probarea faptelor”, arată Jandarmeria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
02 dec 2023, 11:35
RadioDCNews.ro
28 noi 2023, 11:12
Spectacola.ro
03 dec 2023, 08:58
Astrosens.ro
01 dec 2023, 12:55
ParintiSiPitici.ro
01 dec 2023, 11:34
Astrosens.ro
01 dec 2023, 12:55
RadioDCNews.ro
28 noi 2023, 11:12
DefenseRomania.ro
01 dec 2023, 12:52
DCNews.ro
03 dec 2023, 12:07
ParintiSiPitici.ro
01 dec 2023, 11:34
Spectacola.ro
03 dec 2023, 08:58
DefenseRomania.ro
01 dec 2023, 12:52
DCMedical.ro
03 dec 2023, 08:42
DCBusiness.ro
02 dec 2023, 11:35
DCNews.ro
03 dec 2023, 12:07
DCMedical.ro
03 dec 2023, 08:42