Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban, ANUNŢ privind prelungirea stării de alertă: "Scoatem carantina şi izolarea până la intrarea în vigoare a legii"
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban anunţă că măsura carantinării şi a izolării va fi scoasă din Anexa 3 a legii privind starea de alertă urmând să fie reintrodusă după intrarea în vigoare a legii. 
gov.ro

"Am o veste bună. Se pare că s-au înţeles comisiile şi vor finaliza raportul la lege şi aştept să fiu informat când va fi convocat plenul.

Proiectul de hotărâre privind prelungirea stării de alertă.

Practic, nu introducem nicio restricție nouă. Păstrăm aceleași dispozitiv. Singura problemă pe care o avem până se aprobă legea este că va trebui să scoatem din Anexa 3 textul legat de izolare şi carantinare şi să îl introducem imediat după intrarea în vigoare a legii. Este scoasă. Avem un oarecare temei legal în Legea 55, art. 5, numai că în decizia CCR există o referire la procedurile prin care se realizează deciziile de izolare, carantinare, să nu avem discuţii pe tema asta. Prefer să aşteptăm votarea legii, promulgarea de preşedinte, publicarea în Monitorul Oficial, intrarea în vigoare şi imediat să facem o şedinţă de guvern prin care să reintroducem în Anexa 3 măsura izolării şi carantinării", a declarat premierul Ludovic Orban, în cadrul şedinţei de Guvern.,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel