Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban: Amnistia și grațierea, o CRIMĂ
WhatsApp
Ludovic Orban a declarat la RFI că  “amnistia şi graţierea ar fi o crimă.” și că se așteaptă la orice din partea PSD pentru salvarea lui Liviu Dragnea. 

„Ştiţi cum e vorba aia, după ce te-ai fript cu ciorbă, sufli şi-n iaurt. Întotdeauna, când PSD are o iniţiativă în domeniul justiţiei, trebuie să fim cu ochii în patru, pentru că ne putem aştepta la orice fel de subterfugiu, pentru a face servicii penalilor din coaliţia de guvernare. N-am văzut niciun text despre Ordonanţă, sunt împotriva reglementării, mai ales a domeniului politicilor penale, a Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală, prin intermediul OUG”, a declarat Ludovic Orban la RFI.

De nouă luni de zile, aproape în fiecare săptămână apar informaţii despre emiterea unei Ordonanţe de Urgenţă pe amnistie şi graţiere. Până astăzi, nu a fost adoptată o astfel de Ordonanţă. Adoptarea unei astfel de Ordonanţe practic ar scoate Guvernul României din Europa şi ar genera nişte consecinţe dramatice asupra României la nivel european. Cred totuşi că în pragul preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, premierul şi membrii Guvernului nu vor avea o iresponsabilitate atât de mare, încât să emită un astfel de act normativ (...). Personal, nu pot să cred că acest Guvern ar putea să comită o asemenea crimă împotriva României”, a mai spus Orban..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel