Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea, mesaj de Crăciun plin de greșeli gramaticale: Atunci când copiii românilor își desfac cadourile, să se gândească la el
WhatsApp
Liviu Dragnea a transmis românilor un mesaj de Crăciun plin de greșeli, în care le urează ca atunci când copiii vor desface cadourile de sub brad să se gândească la el.

Postarea publicată de Liviu Dragnea pe contul personal de Facebook are mai multe greșeli în titrarea adăugată clipului, deși este vorba de numai câteva cuvinte.

Mesajul postat de acesta, cu greșelile de ortografie, a fost preluat de mai multe agenții de presa. Textul este postat mai jos :

„Dragi români, după un an în care ni s-au luat drepturile, libertatea și demnitatea, vă doresc un crăciun liniștit cu bucate românești pe masă, un vin de butură roșu și aromat, cu cozonaci calzi scoși din cuptor și cu copii în jurul bradului. și când copii își vor desface cadourile să le spuneți că sub fiecare brad se află găndul meu bun pentru ei și pentru viitorul lor. Crăciun fericit!“ spune Liviu Dragnea în mesajul său de Crăciun.

Astfel, fostul președinte PSD scrie Crăciun cu ”c” mic, ”copii” în loc de ”copiii” și ”găndul” în loc de ”gândul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel