Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea, ÎNTÂLNIRE cu unul dintre cei mai mari CRITICI ai săi (FOTO)
WhatsApp
Liderul PSD Liviu Dragnea a avut astăzi o întâlnire neașteptată cu unul dintre cei mai mari critici ai săi și ai Guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă.

Ambasadorul Palestinei la Bucureşti Fuad Kokaly s-a întâlnit cu Dragnea la Parlament.

Anunțul a fost făcut chiar de liderul PSD unde a transmis un mesaj însoțit de o fotografie: „O întâlnire bună azi cu ambasadorul palestinian privind întărire cooperării bilaterale existente și identificarea de noi zone de interes comun”.

 

„În primul rând, nu cred că aceasta este o abordare personală, cred că este abordarea PSD-ului, a liderilor PSD, Dragnea, Dăncilă şi alţii. Ceea ce a făcut ieri Dăncilă este, în primul rând, împotriva angajamentelor României, pe care şi le-au luat în faţa noastră anul trecut, la întâlnirile pe care le-am avut cu partea română. În al doilea rând, este împotriva legilor internaţionale şi a legitimităţii internaţionale şi, de asemenea, împotriva criteriilor europene despre Ierusalim. Cred că face asta ca să îl susţină pe Netanyahu să fie din nou premier în Israel. Ar trebui să nu meargă în această direcţie, ar trebui să fie mai deşteaptă", a spus Fuad Kokaly, ambasadorul Palestinei la Bucureşti la Digi 24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel