Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea, DELIR în direct: Îi ORDONĂ șefului ANAF să meargă peste Klaus Iohannis/ Ministrul s-a executat
WhatsApp

Președintele PSD Liviu Dragnea este din ce în ce mai nervos după condamnarea din dosarul angajărilor fictive, numit de către presă dosarul Bombonica.Fie este o nervozitate pe care nu o mai poate masca, fie se comportă deja ca șeful suprem al țării, cel care taie și spânzură.

Alfel cum poate fi explicatî criza de nervi a lui Dragnea care dă ordine fiscului, guvernului, și tuturor instituțiilor statului, deși el nu este nici prim ministru, nici ministru, nici directotul ANAF.

Dragnea i-a trasat joi lui Ionuț Mișa, șeful ANAF, directive clare, în direct la TV. El i-a comandat lui Mișa să asmută inspectorii fiscului pe toți contribuabilii, inclusiv pe cetățeanul Klaus Iohannis.

”Domnul Mișa ar trebui să se ocupe să ia banii de la toți, inclusiv de la Klaus Iohannis”, a urlat Dragnea la televiziune.

Încet încet, Dragnea începe să se ia în serios și să considere că este stăpânul acestei țări, mai ales că opoziția pare neputincioasă în acest moment, iar strada dă semne de oboseală.

Și dacă subordonații lui Dragnea se execută imediat, cu atât mai mult. Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a reacționat imediat într-o intervenție telefonică la Antena3. El a declarat că Ionuț Mișa este obligat să execute ce i-a dictat Dragnea. În ceea ce-l privește pe președintele Iohannis, Teodorovici a declarat că ANAF a început acțiunea de recuperare a banilor încasați drept chirie din imobilul pe care familia prezidențială a pierdut-o în instanță.

„Nu, chiar acum două zile i-am cerut să-mi prezinte o astfel de situație. (...) Este obligația dlui Mișa Ionuț de a face imediat orice demers legal pentru a recupera aceste sume, că este de la Iohannis, că este de la o persoană fizică sau juridică. Este obligat să o facă. Eu sper să fi făcut ceea ce era conform legii. Sunt convins, pentru că vorbim despre un fost ministru de Finanțe. Deci este obligat. Știe legea foarte bine. Mai ales că am cerut, ca ministru al Finanțelor, să facă acest lucru.”, a spus Teodorovici, potrivit stiripesurse.

Foto-Digi24

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel