Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea vrea MODIFICAREA legislaţiei în privinţa EVAZIUNII FISCALE
WhatsApp

Liviu Dragnea vrea să modificarea legislaţiei în privinţa evaziunii fiscale. Dragnea  a declarat că legislația actuală este "proastă", spunând că își asumă declarația chiar dacă va genera critici ”de la anumite unităţi militare”.

”Noi am început un proces de schimbare de atitudine a funcţionarilor publici, a instituţiilor statului faţă de mediul de afaceri, un proces care s-a construit în mulţi ani de zile şi este vorba de o mentalitate în ceea ce priveşte abordarera faţă de firmele private în mod special. Şi vorbesc de toate instituţiile de control - ANAF, alte instituţii care controlează, parchete şi aşa mai departe. Abordarea noastră este cu totul şi cu totul alta, obiectivele unei guvernări nu pot fi de a băga în puşcărie oameni de afaceri, de a închide societăţi comerciale, ci dimpotrivă, de a preveni, de a sprijini şi împreună să se construiască un sistem administrativ şi birocratic care să fie stimulativ”
”Sunt mulţi oameni de afaceri români care au început să caute să-şi vândă afacerile din România pentru că vor să plece de aici de frică”.

"Eu cred că legislaţia în ceea ce priveşte evaziunea fiscală din România este proastă şi creează posibilitatea pentru orice instituţie de control să-l poată acuza pe orice om de afaceri din România de evaziune fiscală", a declarat Liviu Dragnea
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel