Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea amenință cu dezvăluiri: "Vă povestesc totul din 2009 până în zilele noastre"
WhatsApp
Liviu Dragnea spune că va începe un serial cu dezvăluiri din perioada în care ajungea prima oară la vârfurile puterii din PSD, în 2009, până în perioada zilelor noastre, atunci când a fost la un pas să ajungă premier, dacă legea nu-i interzicea acest lucru. 

Dragnea a fost recent subiectul unei anchete care susținea că partidul său a falsificat un email pentru a demonstra AEP-ului că a trimis la timp toate documentele, dar acestea nu ar fi fost recepționate corect.

Liviu Dragnea spune că este ținta unui linșaj mediatic si vrea să pornească propriile podcasturi, în care să facă dezvăluiri. Planul se pare ca l-ar fi avut de mai mult timp, încă din vremea în care filma clipuri în care gătea și anunța că are un proiect de care va vorbi "mai târziu". 

Liviu Dragnea și podcastul. Dezvăluirile anunțate

 

"Aşa cum aţi văzut în ultimele zile, împotriva mea a pornit o campanie de presă furibundă prin care se urmăreşte acreditarea ideii că, de fapt, eu sunt Statul Paralel!EU!!!Şi în buna tradiţie românească, această campanie este alimentată de cei care au fost, şi sunt şi acum, folosiţi şi protejaţi de instituţiile de forţă şi de serviciile secrete din România, şi nu numai.„Păcat, mare păcat!”Asa că m-am hotărât că, după ce vor trece şi aceste ALEGERI MĂSLUITE ŞI NEDEMOCRATICE, voi începe un serial despre ce s-a întâmplat CU ADEVĂRAT în România, cu bune şi cu rele, din 2009 şi până în zilele noastre!

Nu istoria selectivă şi securistoidă prezentată în toţi aceşti ani. Voi vorbi despre foşti şi actuali Preşedinti, foşti şi actuali Premieri, foşti şi actuali şefi de partide, foşti şi actuali miniștri, foşti şi actuali șefi de servicii secrete, foşti şi actuali lideri politici, ambasade, multinaţionale, jurnaliști, oameni de afaceri etc. Poate apărea o întrebare firească: de ce n-am făcut-o până acum? Pentru că de câte ori am vrut să vorbesc şi despre altcineva în afară de Coldea, eram întrerupt sau mi se cereau probe. Deci, dragi judecători de televiziune, „cinstiţi şi nepătaţi”, vărsaţi în continuare mizeria securistă pe care o mai aveţi. Eu vă doresc gânduri bune! P.S. Voi începe, bineînţeles, cu temele prezente: Coldea, Romelectro etc." a anunțat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel