Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea a IZBUCNIT la adresa lui Dăncilă: „Să hotărască dumneaei”
WhatsApp
Liderul PSD Liviu Dragnea a stat, astăzi, de vorbă cu jurnaliștii la Parlament. Iritat de întrebările despre remanierea guvernamentală, președintele PSD a precizat că nu vrea să stea „până dimineață” și a izbucnit spunând că totul e la mâna Vioricăi Dăncilă. Reamintim că Liviu Dragnea ar fi dorit o remaniere prin Parlament, propunere cu care premierul nu a fost de acord. 

Jurnaliștii l-au întrebat dacă premierul Viorica Dăncilă dorește ca Guvernul să fie restructurat.

„Fac exact ca dvs. Vă rog să întrebați la Guvern. V-am spus mai devreme și vă spun pentru ultima dată pentru că nu vreau să stăm până dimineață să vorbim de un milion de ori despre același lucru.

Am avut o discuție luni în coaliție PSD-ALDE și doamna prim-ministru. I-am prezentat doamnei Viorica Dăncilă care este majoritatea în Parlament și am stabilit cu doamna prim-ministru să hotărască dumneaei dacă merge cu varianta remanierii sau vine în Parlament cu o propunere.

Oricum, după ziua de ieri în care președintele a ieșit abia seara să ne spună că nu este de acord cu ținuta unora... nu mai era timp să mai facem procedurile pentru votul de astăzi.

A rămas ca doamna prim-ministru să se gândească în perioada de Sărbători dacă vine în Parlament sau merge mai departe cu interimari. Dacă decide să vină cu restructurarea în Parlament, nu există niciun fel de problemă cu aprobarea acestei solicitări.", a declarat Liviu Dragnea.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel