Combinația de căpșuni și busuioc poate părea ciudată pentru mulți oameni, însă iubitorii acestei plante aromatice, cu siguranță vor fi plăcut surprinși. Această rețetă de limonadă îmbină dulceața căpșunilor cu aroma proaspătă a busuiocului într-o combinație îndrăzneață, perfectă pentru zilele caniculare.
- O cană de căpșuni (curățate și tăiate în jumătăți)
- 5 frunze de busuioc proaspăt
- Jumătate de cană de suc de lămâie proaspăt stors
- Miere (după gust)
- Apă minerală
- Gheață
- Felii de căpșuni și frunze de busuioc pentru decor
1. Într-un blender, mixează căpșunile, busuiocul, sucul de lămâie și mierea până obții un piure fin.
2. Strecoară amestecul printr-o sită fină pentru a elimina semințele și bucățile mari.
3. Umple un pahar mare cu gheață și toarnă amestecul de căpșuni și lămâie.
4. Completează cu apă minerală și amestecă ușor.
5. Decorează cu felii de căpșuni și frunze de busuioc.
Poftă bună!
--------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News