Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Limbi de pisică, cele mai subțiri și fine fursecuri pe care le pregăteau bunicile. Rețeta va urca rapid în topul preferințelor tale
WhatsApp
Cunoașteți cu toții acele fursecuri subțiri, delicate, fine și crocante cunoscute sub numele de limbi de pisică. O gustare excelentă, nemaipomenit de bune pentru a fi servite la cafea, acest desert este de fapt foarte simplu de făcut acasă.
Limbi de pisică, cele mai subțiri și fine fursecuri pe care le pregăteau bunicile. Rețeta va urca rapid în topul preferințelor tale

Nu e nevoie să  cauți în supermarket fursecurile limbi de pisică.  Fă-le chiar tu!  Cu această rețetă, vor fi și mai crocante!

Citește și Crepes Suzette, rețetă de clătite franțuzești. Le bat de departe la gust pe cele clasice

Ingrediente pentru prepararea fursecurilor  limbi de pisică pentru 6 persoane:


- 60 g unt

- 60 g zahăr

- 60 g făină

- 2 albușuri de ou

- 1 pliculeț de zahăr vanilat.

Dacă îți plac fursecurile limbi de pisică, cu siguranță ți-ar plăcea și biscuiții cu banane fără unt și fără lapte. Rețetă ușoară și delicioasă, cu doar 55 de calorii 

 

 Etapele de pregătire:


1 - Mixați untul până devine o consistență cremoasă.

2 - Se adaugă zahărul, vanilia și făina.

3 - Amestecați bine

4 - Încorporați ușor albușurile de ou, unul câte unul.

5 - Ungeți cu unt și presărați cu făină foaia de copt

6 - Puneți aluatul într-o pungă de cofetărie.

7 - Întindeți bețișoarele de aluat pe foaia de copt, destul de distanțate.

8 - Coaceți timp de aproximativ 8 minute la 200°C. Limbile de pisică sunt gata atunci când marginile sunt rumenite, iar mijlocul este încă auriu la culoare.

9 - Se scot imediat din cuptor, se lasă să se răcească și se savurează!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel