Nu e nevoie să cauți în supermarket fursecurile limbi de pisică. Fă-le chiar tu! Cu această rețetă, vor fi și mai crocante!
Citește și Crepes Suzette, rețetă de clătite franțuzești. Le bat de departe la gust pe cele clasice
- 60 g unt
- 60 g zahăr
- 60 g făină
- 2 albușuri de ou
- 1 pliculeț de zahăr vanilat.
Dacă îți plac fursecurile limbi de pisică, cu siguranță ți-ar plăcea și biscuiții cu banane fără unt și fără lapte. Rețetă ușoară și delicioasă, cu doar 55 de calorii
1 - Mixați untul până devine o consistență cremoasă.
2 - Se adaugă zahărul, vanilia și făina.
3 - Amestecați bine
4 - Încorporați ușor albușurile de ou, unul câte unul.
5 - Ungeți cu unt și presărați cu făină foaia de copt
6 - Puneți aluatul într-o pungă de cofetărie.
7 - Întindeți bețișoarele de aluat pe foaia de copt, destul de distanțate.
8 - Coaceți timp de aproximativ 8 minute la 200°C. Limbile de pisică sunt gata atunci când marginile sunt rumenite, iar mijlocul este încă auriu la culoare.
9 - Se scot imediat din cuptor, se lasă să se răcească și se savurează!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News