Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liderul USR, atac făra precedent la liberali: "Ciucă, acest domn rotofei care se umflă din banii românilor, cu o pensie specială de 20.000 de lei"
WhatsApp
Atac fără precedent a liderului USR la adresa liberalilor.
Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

Cătălin Drulă, președintele USR, lansează un atac dur la adresa unora dintre membrii PNL, cu accent pe liderii Lucian Bode, Nicolae Ciucă și Rareș Bogdan.   

"Regimul mediocrității propus de PNL și Iohannis. Ciucă este în slujbă proprie, Lucian Bode este un personaj toxic. O adunătură de sinecuriști fără nimic de dreapta. 

Să ne uităm la Nicolae Ciucă, acest domn rotofei care se umflă din banii românilor, cu o pensie specială de 20.000 de lei. Este un ostaș în slujbă proprie. Un plagiator care a îngenuncheat justiția română ca să iasă basma curată. I s-au aranjat dosare, domnul Voineag de la DNA l-a albit. Nu are nimic liberal în el. 

Lucian Bode, numărul doi din PNL. Nu a lucrat nicio zi în viața lui în mediul privat. A executat mereu ordinele celor cu epoleți și a fost parașutat toată viața prin diverse funcții la stat. Nu știe cum e să plătești facturile la final de zi. Nu are nimic liberal în el. Un personaj toxic, care toată ziua se gândește cum să blocheze opoziția: taie subvențiile PMP, a încercat să ne scoată de pe buletinul de vot, bagă bani în propagandă împotriva Dreapta Unită, ne blochează accesul în media și duce România într-un regim de tip Belarus. 

Lista de europarlamentari ai PNL. O listă de sinecuriști politici, fără nicio structură. Rareș Bogdan, acest urlător care ne spunea că în 30 de zile elimină pensiile speciale și că trebuie ferecate ușile pentru PSD. 

Acesta este regimul pe care îl propune Iohannis: dominația unor mediocri care au pus mâna pe instrumentele de putere. 
Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD. Iar pe 9 iunie, dăm primul semnal al schimbării. Începem cu alegerile locale și cele europarlamentare, continuăm cu prezidențialele și parlamentarele", scrie Drulă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel