Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liderul protestelor anti-vaccin din Zalău a făcut COVID: Îmi pare rău că nu m-am vaccinat
WhatsApp
Liderul protestelor anti-vaccin din Zalău, Erno Kovacs, în vârstă de 50 de ani, s-a infectat cu SARS-CoV-2 și a anuns la spital, iar acum susține vaccianrea și spune că îi pare rău pentru ceea ce a făcut înainte.

Organizatorul protestelor anti-COVID și anti-vaccin din Zalău a transmis, marți, pe contul său de Facebook un mesaj prin care îndeamnă toți oamenii să se vaccineze.

„Vaccinați-vă dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsați să treacă timpul. Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării și contra COVID. Am să promovez vaccinul. Medicii sunt eroi. Trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor”, spune Erno Kovacs.

Bărbatul le mulțumește medicilor și își cere scuze pentru neîncrederea pe care a avut-o în aceștia.

Erno Kovacs a ieșit de mai multe ori în stradă la proteste împotriva coronavirus și a măsurilor impuse de autorități.

 

Tot mai mulți medici postează mesaje prin care îi îndeamnă pe români să se vaccineze 

 

Un cuplu care împărțea aceeași mască de oxigen este imaginea care i-a rămas în minte medicului Amin Zahra, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. El le transmite celor încă nevaccinați și netestați că dacă vor să vadă iadul, trebuie să meargă în UPU. 

"Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU și o să-l vedeți! După garda de ieri (luni - n.r.), am rămas cu o amintire pe care nu am cum să o uit prea curând… Este imaginea unui cuplu aflat în UPU, care împărțea aceeași mască de oxigen”, spune dr. Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Medicul afirmă că în UPU totul este blocat și în jur se văd doar măști și butelii de oxigen.

„Dacă prin tot haosul acela reușești să ai contact vizual cu un coleg, tot ce poți să citești în ochii lui este, pe lângă oboseală tot mai accentuată, neputința!!! Încă nu este târziu să ne dați și voi o mână de ajutor!!!”, spune medicul.

Aceasta le spune celor care încă nu sunt testați sau vaccinați, care țin la sănătatea lor și vor să scape din acest iad, că au două variante: „Îți faci un test rapid sau PCR și te asiguri că nu ai simptome, că ești negativ. Îți faci și o programare la un centru de vaccinare și încerci să intri în contact cu cât mai puține persoane, până îți faci vaccinul, chiar și după! România, trezește-te!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel