Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lider PSD, găsit spânzurat în sediului partidului
WhatsApp
Un lider PSD a fost găsit spânzurat în incinta sediului local din Bârlad al partidului. 

Un membru PSD din municipiul Bârlad a fost găsit, vineri seara, spânzurat în incinta sediului local al partidului, poliţiştii efectuând cercetări în acest caz.

Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, deţinuse funcţia de trezorier, iar în prezent era preşedinte al organizaţiei de pensionari, potrivit unor surse din cadrul partidului.

"Pe data de 10 februarie 2023, ora 20,55, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la numărul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, în vârstă de 73 de ani, domiciliată în municipiul Bârlad, fost găsită spânzurată în sediul unui partid politic. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul", au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.
.
Surse din anchetă au precizat că bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio.

Potrivit publicației locale Vremea Nouă, este vorba de Dumitru Țăranu, trezorierul PSD Bârlad. Acesta a fost maistru militar, avea 73 de ani și a lăsat în urmă doi copii, la rândul lor militari și o soție.

dumitru-taranu-trezorier-psd-sinuci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel