Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lider PSD, atac dur la Şerban Nicolae și Liviu Pop: "Să vă fie RUŞINE! V-aţi luat jucăriile şi aţi plecat"
WhatsApp
Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor şi lider PSD, dă de pământ cu membrii de partid care în aceste zile au ales să "îşi ia jucăriile şi să plece" după ce formaţiunea care i-a consacrat nu le-a mai oferit şansa să candideze pe listele social-democraţilor, în Parlament. Senatorul se referă printre alţii la Şerban Nicolae, care şi-a anunţat candidatura pe listele Partidului Ecologist Român după ce a demisionat din PSD:

"Ceea ce mi se pare ciudat este că politicieni care zeci de ani au primit de la partid, că e PNL sau PSD, funcţii şi poziţii, în secunda în care nu mai primesc poziţiile respective, îşi iau jucăriile şi pleacă acasă.

Şerban Nicolae, Liviu Pop. Şi nu numai în PSD. Am văzut des treaba asta. Să vă fie ruşine! Adică când vă punea partidul pe funcţii de miniştri, de secretari de stat de parlamentari, când erau şefi pe la judeţe, era bun partidul. 

Iar când v-a dat afară de pe funcţia respectivă, cu motiv, fără motiv, poate aveţi dreptate, în loc să rămâneţi înăuntru să încercaţi să vă apăraţi punctele de vedere, dacă aveţi, voi vă luaţi jucăriile şi plecaţi acasă. Este absolut ruşinos!", a declarat iron Mitrea, la Realitatea PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel