Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Legea care îi iartă pe evazioniști, promulgată de Iohannis. Drulă: "Legea lui Ciolacu și Ciucă e de zece ori mai rea decât ce a putut gândi Liviu Dragnea"
WhatsApp
Legea care îi iartă pe evazioniști a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. Cătălin Drulă spune că legea propusă de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă e "de zece ori mai rea decât ce a putut gândi Liviu Dragnea".

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea privind unele măsuri pentru consolidarea capacităţii de combatere a evaziunii fiscale, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Liderul USR Cătălin Drulă spune că legea propusă de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă e "de zece ori mai rea decât ce a putut gândi Liviu Dragnea".

"Președintele trădător s-a grăbit să promulge legea care aduce marea amnistie pentru evazioniști.

Legea lui Ciolacu și Ciucă este o lege de zece ori mai rea decât ce a putut gândi Liviu Dragnea. Începând de astăzi, dacă cineva face evaziune de până într-un milion de euro și este prins, dă banii înapoi și a scăpat.

Este o invitație la hoție din partea clanului politic PSD-PNL, patronat de Klaus Iohannis.

USR a trimis președintelui Iohannis 17 pagini cu argumente juridice pentru care această lege trebuie întoarsă în Parlament și respinsă. Nu a contat dreptatea. Pentru PSD și PNL e mai important să fure, să își scape prietenii de închisoare, pentru că multe dintre dosarele de evaziune ar putea fi închise.

Astăzi, Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au dat liber la hoție. Pe 9 iunie, vine nota de plată pentru ticăloșia lor. Îi oprim la vot și construim o Românie Modernă!", scrie Drulă pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel