Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lasconi critică abordarea colegei sale de partid, Clotilde Armand: „Știu că a muncit, dar a fost votată să facă treabă, nu să fie doar primar în opoziţie”
WhatsApp
Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung Muscel, a lansat critici aspre la adresa colegei sale de partid, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Bucureștiului. „Eşti votat să faci treabă, nu să fii în permanenţă primar în opoziţie”, spune ea la Prima TV.
Lasconi critică abordarea colegei sale de partid, Clotilde Armand: „Știu că a muncit, dar a fost votată să facă treabă, nu să fie doar primar în opoziţie” / Foto: Captură video youtube

Cu toate că Lasconi își manifestă încrederea în bunele intenții ale lui Armand, ea a exprimat nemulțumirea față de modul în care colega sa de partid se poziționează în relația cu Consiliul Local și își gestionează mandatul de primar.

„Nu-mi place să vorbesc despre colega mea pentru că mi se pare că a făcut multe greşeli, a şi avut lupte grele, foarte grele, acolo, dar nu-mi place ideea de a nu colabora cu Consiliul Local. Până la urmă, tu eşti votat să faci treabă, nu să fii în permanenţă primar în opoziţie. Nu există aşa ceva”, a spus Elena Lasconi, conform News.ro.

 

Gestionarea funcției de primar și relația cu autoritățile locale

 

Această critică a venit în cadrul emisiunii "Insider Politic" de la Prima TV, unde Elena Lasconi a discutat în detaliu despre gestionarea funcției de primar și relația cu autoritățile locale. Lasconi, care activează într-un mediu politic și administrativ diferit față de cel al Clotilde Armand, a subliniat importanța construirii unei majorități în Consiliul Local pentru a-și implementa proiectele și a face schimbările dorite.

În contextul întrebărilor legate de construirea unei majorități prin colaborarea cu alte partide, precum PNL sau PSD, Lasconi a subliniat că, în locul lui Clotilde Armand, ar fi încercat să construiască o astfel de majoritate. Potrivit ei, rolul unui primar este să livreze pentru comunitate, nu să facă permanent opoziție în cadrul Consiliului Local.

„E femeie, ştiu că a muncit foarte mult, a plecat din poziţia de europarlamentar să candideze la primărie. Nu mă îndoiesc nicio secundă de bunele ei intenţii, dar felul ăsta de victimizare şi de a fi în opoziţie nu mi se pare în regulă. Trebuie să livrezi!”, a adăugat Lasconi.

 

Lasconi: „Nu-mi este frică de nimic, de absolut nimic”

 

De asemenea, Elena Lasconi a menționat și încercarea de racolare din partea PNL, unde reprezentanți ai partidului au încercat să o convingă să se alăture acestora, oferindu-i deblocarea unui proiect important pentru orașul său. Această experiență i-a determinat pe Lasconi să-i catalogheze pe cei de la PNL drept "niște interlopi politici".

„Oricum se laudă că el i-a pregătit pe toţi cei care conduc acum PNL-ul şi că i se spune «Unchiul» nu? (...) Nu ai ce să vorbeşti cu genul ăsta de oameni. Adică...ai coloană vertebrală sau nu mai ai, sau eşti nevertebrată sau eşti cum bate vântul sau nu ştiu cum ai putea să fii. Le-am spus că le-aş face un compliment dacă le-aş spune că sunt mafioţi. Sunt doar nişte interlopi”, a adăugat Lasconi.

Lasconi a subliniat că nu îi este frică de critici sau de orice provocare politică ar putea întâmpina, fiind hotărâtă să își continue activitatea în interesul comunității pe care o reprezintă.Ea a precizat că se aşteaptă ca adversarii săi politici să o „calce pe cap”.

„Ştiu că, acum fiind şi pe primul loc pe lista de europarlamentare, o să încerce şi mai tare să mă calce pe cap, să îmi inventeze ceva, nu ştiu, orice. Mă aştept la absolut orice. Nu-mi este frică de nimic, de absolut nimic. De asta sunt, într-un fel, periculoasă”, a adăugat Lasconi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel