Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„La vina”, recunoscut drept cel mai bun cheesecake. Rețeta premiată care se prepară în 15 minute, cu ingrediente ce le ai deja în casă
WhatsApp
„La viña” cheesecake este cu adevărat foarte bun și, deși poate nu pare, se prepară în mai puțin de 15 minute. Pentru această rețetă vom folosi ingrediente de bază pe care le putem găsi în cămara noastră fără a fi nevoie să plecăm de acasă la magazin. 
„La vina”, recunoscut drept cel mai bun cheesecake. Rețeta premiată care se prepară în 15 minute, cu ingrediente ce le ai deja în casă

Acest cheesecake „La viña” a fost recunoscut drept cel mai bun cheesecake din Spania în 2018 și premiul a fost obținut de „Restaurante La viña en San Sebastián”. Acest restaurant face cheesecake de mai bine de 28 de ani, dar în 2018 a câștigat acest important premiu. Și astăzi acest cheesecake face furori pe internet și a ajuns chiar și în Japonia sau Turcia.

Citește și Cheesecake cu ciocolată fără coacere. Rețeta foarte simplă cu rezultat garantat

Cheesecake-ul cântărește aproximativ două kilograme, dar vă prezentăm aici rețeta pentru opt persoane. Și dacă nu v-am convins încă să o faceți, așteptați până vedeți pașii, pentru că această minune se prepară în mai puțin de 15 minute.

 

Cheesecake „La viña” - Ingrediente

 

570 de grame cremă de brânză Philadelphia

280 ml smântână

230 de grame de zahăr

15 grame de făină

4 oua M

Vezi și Cheesecake cu brânză și lămâie. Se prepară ușor și este senzațional de aromat și delicios. Un desert perfect pentru o cină cu prietenii

 

Cheesecake „La viña” - Mod de preparare

 

Astăzi vă prezentăm una dintre acele rețete premiate și, așa cum am menționat mai sus, „La viña” a fost recunoscut drept cel mai bun cheesecake din Spania în 2018. Așa că o vom pregăti chiar acum și să ne putem bucura de el cât mai curând posibil.

Această rețetă este extrem de ușor de făcut, așa că luăm un vas și cu un tel o să batem crema de brânză ca să fie cremoasă. În continuare adăugăm zahărul și ouăle și amestecăm până obținem un amestec uniform, dar atenție, nu trebuie să batem în exces, pentru că nu vrem un amestec foarte aerat.

Acum se adaugă smântâna și făina și se amestecă până nu se mai formează cocoloașe. Dacă vezi că ți-au rămas cocoloașe, îi putem da o atingere cu mixerul de mână, dar doar pentru a îndepărta cocoloașele de făină.

Încearcă și Cheesecake New York, un desert american fabulos. E senzație!

Acum, tapetăm cu hârtie de copt o tavă rotundă de 15 cm în diametru. Dacă doriți să o faceți mai mare, va trebui să recalculați ingredientele.

Avem deja forma tapetată, așa că turnăm amestecul în tavă și cu cuptorul încins la 200ºC coacem cheesecake-ul timp de 40 de minute (pentru centrul cremos) sau 55 de minute (pentru gătit complet), după gusturile tale.

După timpul de coacere, vom vedea că cheesecake-ul este foarte mare, dar când opriți cuptorul va scădea foarte mult, dar nu vă panicați! Când este gata, vom opri cuptorul și îl vom deschide puțin câte puțin pentru a nu avea loc o schimbare bruscă a temperaturii. Și apoi îl vom scoate din cuptor și îl vom lăsa să se răcească la temperatura camerei.

Dacă îl preferați rece, odată ajuns la temperatura camerei, puneți-l o zi întreagă la frigider, ca să se așeze aromele și să fie foarte proaspăt.

Citește și Cheesecake cu ricotta și pere sotate. Un desert delicios, catifelat și cremos. Aveți nevoie de câteva pere și un pumn de biscuiți 

Și gata! Avem de gustat cheesecake-ul nostru premiat. Ușor, nu?

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel