Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis- Viorica Dăncilă, întâlnire cu miză pentru Dragnea și asociații
WhatsApp

Președintele Klaus Iohannis a chemat-o din nou pe Viorica Dăncilă la Palatul Cotroceni, după ce auapărut în spațiul public informații potrivit cărora Guvernului ar adopta în această săptămână o ordonanța de urgență privind grațierea și amnistia.

De altfel, amnistierea fiscală este confirmată de cei doi corifei ai guvernului PSD-ALDE - Eugen Teodorovici și Darius Vâșcov, scoși pe la televiziunile prietene să explice beneficiile pentru statul român și pentru fiecare cetățean în parte a acestei decizii geniale.

În ședința de marți a Guvernului nu s-a discutat și nici adoptat o astfel de ordonanță de urgență, dar mai este programată o ședință joi, chiar în ziua în care Parlamentul intră în vacanță, fiind așadar ultima zi când se poate adopta o astfel de ordonanță. Sigur că Dragnea poate convoca o altă sesiune extraordinară a Parlamentului în această vară pentru a mai face o încercare. Trebuie să precizăm că o astfel de ordonanță nu se poate adopta atâta timp cât Parlamentul este în vacanță.

Din declarațiile lui Liviu Dragnea și Darius Vîlcov s-ar putea trage concluzia că premierul Dăncilă ar ezita să adopte o astfel de ordonanță. Rămâne de văzut dacă Viorica Dăncilă, chiar și din teamă, nu datorită conștiinței, ezită cu adevărat sau este o intoxicare de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel