Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis spune că a fost o idee bună comasarea alegerilor din 9 iunie. ”A fost pasul corect”
WhatsApp
Președintele României a făcut declarații cu privire la felul în care au fost organizate alegerile din 9 iunie. 
Iohannis confirmă donația sistemului antirachetă Patriot: „Pretenția noastră e ca atunci când donăm să fim recompensați adecvat”

Klaus Iohannis, a declarat marți, că această comasare a alegerilor în România a fost o idee bună.

”Cred că de data aceasta am primit un răspuns chiar de la alegători care în proporție foarte mare, aproape 50%, au votat lista comună prezentate de coaliție. A fost o decizie bună să fii adusă alegerile locale împreună cu alegerile europarlamentare dintr-un motiv democratic. Clar ,alegerile sunt legitime, valide, din punct de vedere democratic, atunci când participă un număr mare de alegător și faptul că aceste alegeri au fost puse împreună ne-au dus, iată, la o participare de peste 50%. Deci, putem să spunem că a fost pasul corect iar comunitățile evident și-au ales primarii, președinții de consilii, pe care i-au crezut potriviți pentru următorii patru ani.”

Întrebat de ideea unui candidat comun la prezidențiale PSD-PNL, Președintele României a evitat să dea un răspuns direct. 

„Acest lucru se va discuta în interiorul coaliției și chiar daca am o opinie, nu cred că ar fi în regulă să o zic public”, a răspuns Klaus Iohannis.

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel