Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis: „României i se alocă fonduri importante. Vom primi mai mulți bani“
WhatsApp
Klaus Iohannis, declarații de presă după ce a avut miercuri, de la ora 12:30, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban.
presidency.ro

Discțiile dintre șeful statului și Executiv au fost pe tema absorbției fondurilor europene alocate României, dar  și legile justiției.

„Ne-am concentrat pe fondurile europene şi legile justiţiei. E în discuţie o propunere a CE pe care o găsim bună. Fondurile vor fi discutate la pachet cu cele care sunt destinate pentru revigorarea economică în UE.

Vom beneficia şi noi, România, de mai multe fonduri europene decât am avut iniţial în plan. României i se alocă fonduri importante. Însă urmează fazele de negocieri, proiectul nu e definitiv, va fi negociat între liderii statelor. 

Am analizat toate oportunităţile și vm investi aceşti bani în proiecte foarte importante pentru România: autostrăzi, cale ferată, energie regenerabilă, sisteme publice, bani pentru sistemul de sănătate, învăţământ.  Suntem hotărâţi să ne batem pentru a primi o alocare substanţială pentru România. Ne pregătim să atragem fonduri europene substanţiale“, a afirmat șeful statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel