Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, reacție în scandalul "Palatul împăratului": "N-am cerut și nici n-am primit"
WhatsApp
Klaus Iohannis a avut o primă reacție în scandalul vilei de protocol renovată cu 7 milioane de euro, bani publici, în care ar urma să locuiască la finalul mandatului. 
IIohannis intenționează să cumpere pentru România obuziere de 700 de milioane de dolari din Coreea de Sud

Președintele Klaus Iohannis a declarat că, până în acest moment, nu a solicitat o locuință de la RAAPPS, dar nici nu i s-a oferit. Șeful statului a spus că pentru el chestiunea cu casa din Bulevardul Aviatorilor este un electorală, despre care citește "la gazetă". 

"Am observat că exista o preocupare intensă, dar este o preocupare legată de alegeri. Este o preocupare electorală a unora, nu este o chestiune de actualitate.

Eu nu am solicitat o locuință pentru când va fi să fie, dar nici nu mi s-a oferit. Tema pentru mine este una despre care citesc în gazetă", a spus Iohannis, răspunzând unei întrebări în cadrul conferinței de presă susținută la Palatul Cotroceni, la finalul întrevederii cu președintele din Muntenegru, Jakov Milatovic. 

VIDEO

 

Klaus Iohannis și Palatul împăratului

 

În una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei, a apărut recent un șantier misterios. Ascuns în spatele unor panouri opace, proiectul de pe Bulevardul Aviatorilor este supravegheat cu atenție.

Vila de 1.200 de metri pătrați, cu subsol, parter, etaj, garaj și cabină de pază la intrare, a aparținut anterior statului și a servit drept sediu de partid. Cu toate acestea, în ultimele luni, a suferit o transformare secretă într-o reședință privată pentru o singură familie, așa cum indică permisul de construcție obținut de publicația Recorder.

Bugetul uluitor alocat de RA-APPS pentru renovare și amenajare ajunge la 7 milioane de euro.

În spațiul public s-a vehiculat faptul că aici ar urma să locuiască Klaus Iohannis, după terminarea mandatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel