Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, răspuns pentru Știri Diaspora: AȘA vreau să arate Guvernul
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a explicat, într-un răspuns acordat EXCLUSIV jurnalistului ŞtiriDiaspora.ro, Bogdan Bolojan, despre cum și-ar dori să arate Guvernul după 6 decembrie, data alegerilor parlamentare.
presidency.ro

„Ieri, la un an de la preluarea celui de-al doilea mandat ați făcut declarații și a acuzații extrem de grave la adresa PSD. Mai există vreo șansă ca după alegerile din 6 decembrie, dacă scorul electoral o va permite, să mai acceptați acest partid al trecutului la guvernare?“, a fost întrebarea jurnalistului Știri Diaspora, Bogdan Bolojan.

„NU. Eu am spus-o și ieri și, spre supărarea unora și altora, fac afirmații de tipul... După părerea mea, după alegeri, e bine să avem un Guvern și o majoritate în jurul Partidului Național Liberal. Fiindcă ei au stat un an singuri, când toți ceilalți s-au cam retras în posturi de expectativă, ca să nu fiu greșit înțeles și au mișcat lucrurile. Cred că este o șansă pentru România ca să reformăm statul, marile sisteme publice și să facem o Românie normală, cum m-am exprimat eu în campania mea de prezidențiale“, a răspuns șeful statului.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel