Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun pentru toți românii: „Doar uniți suntem mai puternici!”
WhatsApp
Klaus Iohannis, le-a făcut o urare românilor cu ocazia sfintelor sărbători de Crăciun. Președintele României le-a transmis sănătate și gînduri bune tuturor românilor, fie că sărbătoresc acasă sau pe meleaguri străine Nașterea Domnului.
Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun pentru toți românii: „Soar uniți suntem mai puternici!”

Sâmbătă, 24 decembrie, în ajunul Crăciunului, Președintele României, Klaus Iohannis, le-a dedicat românilor câteva rânduri pline de putere și inspirație cu prilejul Crăciunului.

„Să întâmpinăm Nașterea Domnului cu bucurie și cu credință - bucuria de a-i simți aproape pe cei dragi și credința în forța mântuitoare a compasiunii și a solidarității. 

Spiritul acestor Sfinte Sărbători să ne lumineze sufletele, să ne inspire să îi ajutăm pe cei care au nevoie de sprijin și să ne aducă împreună, pentru că doar uniți suntem mai puternici.

Crăciun fericit și multă sănătate, dragi români!”, a transmis șeful statului.

 

Premierul României, Nicolae Ciucă - mesaj pentru români de sărbători

 

Cu prilejul emoțiilor din această perioadă magică a Crăciunului, premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj foarte emoționant și cu impact mare asupra conștiinței colective a poporului român. Acesta a spus că solidaritatea şi empatia sunt adânc impregnate în gena poporului român şi că acest lucru trebuie să se materializeze și la nivelul întregii societăţi. Mai mult, premierul le mulțumește tuturor care dau o mână de ajutor celor care au nevoie și îi îndeană pe toții românii să le urmeze exemplul.

„Sfânta sărbătoare a Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos ne oferă, în aceste zile, toată bucuria momentelor petrecute împreună cu familia şi toţi cei dragi, cu farmecul de neegalat al vechilor tradiţii de Crăciun şi cu sentimentul că toţi putem fi mai buni în relaţia cu cei din jur. Tuturor românilor le doresc să fie sănătoşi şi să se bucure de ceea ce au realizat până acum în plan personal, iar împreună să avem încredere în viitor. Cred în puterea faptelor bune de a alina în momentele de cumpănă şi de a schimba vieţi în bine.

Generozitatea, solidaritatea şi empatia sunt adânc impregnate în gena poporului român şi cred că acest lucru trebuie să se reflecte nu doar la nivel interuman, ci şi la nivelul întregii societăţi, prin susţinerea acelor idei care oferă şanse egale tuturor. Sărbătoarea Crăciunului este un prilej bun să le mulţumesc celor care, într-un moment sau altul, au dat dovadă de grijă creştinească faţă de semeni. Să ne bucurăm de acest Crăciun şi să dăruim la rândul nostru bucurie! Crăciun fericit, dragi români, dumneavoastră şi tuturor celor care marchează astăzi această frumoasă sărbătoare creştină!”, este mesajul transmis de premierul României, Nicolae Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
20 Martie 2023, 17:00
DCBusiness.ro
20 Martie 2023, 17:00
Spectacola.ro
20 Martie 2023, 17:34
RadioDCNews.ro
20 Martie 2023, 17:07
DCNews.ro
20 Martie 2023, 19:00
DCNews.ro
20 Martie 2023, 19:00
DefenseRomania.ro
28 feb 2023, 22:35
Astrosens.ro
18 Martie 2023, 07:32
RadioDCNews.ro
20 Martie 2023, 17:07
DCMedical.ro
20 Martie 2023, 16:38
DCMedical.ro
20 Martie 2023, 16:38
DefenseRomania.ro
28 feb 2023, 22:35
Astrosens.ro
18 Martie 2023, 07:32
Spectacola.ro
20 Martie 2023, 17:34