Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, deciziile momentului după EXPLOZIA de infectări. Cerere importantă pentru Orban și Tătaru
WhatsApp
Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat în contextul unei conferințe de presă, susținută la ora 19:00, la Palatul Cotroceni, decizile moentlui după explozia de infectări din ultimele zile.
gov.ro

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți seara, că România se află în valul doi al epidemiei de Covid și spune că a cerut Guvernului să găsească soluții pentru creșetrea capacității secțiilor ATI.

„Suntem deja într-o etapă dificilă, într-un așa numit val doi al epidemiei, care se înregistrează și în majoritatea țărilor europene și este imperativ să inversăm acest trend negativ. Nu înseamnă că trebuie să intrăm în panică, dar trebuie să comunicăm toate aspectele care să-i facă chiar și pe cei mai reticenți să conștientizeze gravitatea situației”, a spus Klaus Iohannis în conferința de presă de marți seara.

Acesta a spus că a cerut Guvernului suplimentarea numărului de paturi la secțiile ATI.

 

„Pentru a ține sub control această epidemie la nivel națipnal este obligatoriu să întrerupem lanțul cauzal care facilitează înmulțirea necontrolată a infectărilor. Am solicitat prim-ministrului și ministrului Sănătății să evalueze necesarul de paturi de la ATI și să crească capacitatea secțiilor de ATI pentru a fi pregătiți și pentru situații mai grave”, a mai spus Iohannis.

În opinia șefului statului, contestarea măsurilor luate de autorități are efecte nocive asupra sănătății publice. „Contestările întrețin o stare de neîncredere cu efecte nocive majore asupra sănătății publice”, a declarat președintele.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel