Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, dat dispărut la Poliţie. Sesizarea, depusă de un deputat la o secţie din Bucureşti
WhatsApp
Preocupat de absența președintelui României, Klaus Iohannis, un deputat AUR a anunțat dispariția acestuia la Poliție. Adrian Axinia, membru al partidului AUR, s-a prezentat, joi, 18 ianuarie, la Secția 17 Poliție din București pentru a depune o sesizare oficială cu privire la faptul că Klaus Iohannis nu a mai fost văzut începând cu luna decembrie 2023.
Klaus Iohannis la reuniunea Consiliului European: „Negocieri se poartă tot timpul pentru aderarea la spațiul Schengen!”

Poliția Română a confirmat primirea sesizării privind dispariția președintelui și a declarat că se va desfășura o anchetă în conformitate cu procedurile legale.

Într-un clip video postat pe Facebook, deputatul AUR, Adrian Axinia, a explicat motivul acțiunii sale, menționând că ultima apariție publică a lui Klaus Iohannis a fost la data de 18 decembrie 2023.

Deputatul și-a exprimat preocuparea față de posibilele probleme de sănătate ale președintelui și a subliniat importanța aflării adevărului pentru cetățenii care îl consideră indispensabil și așteaptă răspunsuri la întrebări și soluții pentru problemele naționale.

Axinia a adăugat că, în cazul în care există motive medicale pentru absența președintelui de la locul de muncă, acestea ar trebui cunoscute de către angajatorul său - cetățenii României.

Cu toate acestea, surse citate de Antena 3 CNN susțin că Klaus Iohannis se află la Palatul Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel