Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, atac la PSD, după rezultatul alegerilor locale: „Epoca PSD trebuie să se încheie definitiv“
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă la Palatul Cotroceni, unde era de așteptat să vorbească despre alegerile locale din 27 septembrie, cu rezultate surprinzătoare.  

„Este o victorie a dreptei. S-a format o majoritate bună, iar PSD trece în opoziție. Este un val care a început la referendumul pe justiție de anul trecut, care a continuat cu europarlamentarele și prezidențialele. Pentru PNL, este un scor istoric. Cea mai bună performanță electorală din ultimii 30 de ani. Felicitări, sunteți cel mai mare partid din România!

(...)

Pentru USR-PLUS este de asemenea un scor foarte bun. Felicitări! Ați dovedit că perseverența și proiectele vă pot consolida ca partid. Votul de ieri a fost unul pentru seriozitate în administrația publică. Este, de asemenea, și un semnal clar transmis de cetățeni că doar prin colaborarea și pe viitor a formațiunilor de dreapta, România are șansa să se modernizeze și să se dezvolte. Românii au votat pentru o direcție nouă.

Doar prin colaborarea ȘI PE VIITOR a formațiunilor de Dreapta, România are șansa să se dezvolte.

(...)

Votul de ieri a reprezentat totodată și un vot de blam la adresa minciunii, dezinformării, stagnării și incompetenței PSD, ridicată vreme de decenii la nivelul de politici de stat de către PSD, care a pierdut ieri inclusiv acolo unde mulți baroni se credeau invincibili. Pentru ca România să se modernizeze, epoca PSD trebuie să se încheie. Victoria dreptei este una fără precedent, importantă, dar doar de etapă. Încurajez partidele să continue partidul pentru a oferi românilor încredere“, a afirmat Klaus Iohannis.

[citeste si] 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel