Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis: „Se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare PSD-istă inutilă”
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis participă, în aceste momente, la deschiderea tronsonului de autostradă A 7 - varianta ocolitoare Bacău.

„În continuare, proiectele de infrastructură din zona Moldovei și care leagă Moldova de restul țării sunt de maximă importanță și vor fi realizate. Este un lucru care poate fi evaluat politic probabil cel mai bine.

Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare PSD-istă inutilă – că pentru Moldova au fost inutili, n-au rezolvat nimic, nici pentru restul țării – în trecutul destul de apropiat și o guvernare liberală utilă.

Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali și guvernul liberal. Nu, nu îi laud, pur și simplu arăt cum stau lucrurile și pentru oamenii de aici se va vedea foarte rapid că acest guvern, chiar în condiții de criză, chiar cu minoritate parlamentară, a realizat lucruri pe care le-a promis.

Bunăoară, acest tronson de autostradă – prin grija ministrului Bode, a companiei, a oamenilor din minister, a deblocat fonduri europene semnificative, a negociat cu constructorul într-un mod constructiv și cred că merită subliniat – a fost finalizat cu un an de zile înainte de termen”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel