Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, anunț după bilanțul de astăzi: „Câteva chestiuni foarte importante!”
WhatsApp
Datele privind pandemia de COVID-19 ne arată că avem motive pentru un optimism moderat - moderat, iar în privința numărului de cazuri noi, ne aflăm pe un platou, anunță președintele Klaus Iohannis.
presidency.ro

„În ce privește pandemia de COVID-19, câteva chestiuni foarte importante. Datele de astăzi ne arată că avem motive pentru un optimism moderat - moderat. Vedem că nu a crescut numărul de cazuri față de zilele anterioare și cred că se confirmă ceea ce spun de câteva zile încoace, că, în ceea ce privește numărul de cazuri noi, ne situăm pe un platou”, spune Klaus Iohannis.

El afirmă că numărul persoanelor vindecate este aproximativ egal cu „numărul persoanelor care, din păcate, au fost detectate cu această boală”.

„Să vedem dacă, în zilele următoare, acest trend se confirmă. Putem să spunem însă deja că măsurile care au fost luate de autorități au fost măsurile corecte, au fost măsurile adecvate. Însă – spun optimism moderat – lucrurile vor arăta și mai bine dacă avem răbdare și dacă respectăm în continuare cu sfințenie aceste măsuri. Dacă o facem, atunci peste o săptămână, două, vom putea să avem rezultate care arată o îmbunătățire netă a situației”, conchide șeful statului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel