Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Kelemen Hunor a făcut anunțul, după nominalizarea lui Cîțu premier: „Nu vinde nimeni Ardealul, Transilvania, nimeni nu vrea să cumpere...“
WhatsApp
Președintele UDMR, Kelemn Hunor, a dat semnalul că este dispus la o guvernare alături de PNL și chiar a menț ionat că susține varianta de premier propusă de PNL.

După ce a fost validat de PNL pentru a fi propus, a doua oară, ca premier, actualul ministru al Finanțelor și va baza și pe voturile UDMR, dacă Klaus Iohannis îl va desemna premier. Chiar Kelemen Hunor a vorbit cu el despre acest aspect.

„Am fost chemați de domnul președinte la Cotroceni. Eu prefer un guvern politic cu un premier politic. Nu avem nimic împotriva unui militar, dar nu în fruntea guvernului. Noi l-am fi votat pe domnul Cîțu și în martie, dar s-a retras în ultima clipă. Am văzut cum a gestionat problemele de la Finanțe, a fost una dintre puținele surprize plăcute.

Ca să amendăm Constituția este nevoie de PSD, e nevoie de colaborare.

Noi nu uităm declarațiile președintelui, dar ne uităm înainte, așa e în politică. Nu vinde nimeni Ardealul, nimeni nu vinde Transilvania, nimeni nu vrea să cumpere Transilvania”, a spus Kelemen Hunor, miercuri seara, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel