Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jurnaliștii italieni, uluiți de gesturile lui Șoșoacă: "Vrea să exorcizeze PE"
WhatsApp
Apar primele articole ale jurnaliștilor străini referitoare la scandalul cauzat de Diana Șoșoacă, reprezentanta partidului SOS, în PE.  
Sursă foto: europa.today.it

Presa străină a reacționat imediat după scandalul făcut de Diana Șoșoacă, reprezentanta partidului SOS România, în Parlamentul European. Iată cum a relatat Europa Today Italia incidentul de astăzi. 

Redăm articolul integral. 

 

Titlu: Parlamentarul NoVax care vrea să exorcizeze Parlamentul European: ”Aici sunt diavoli” 

”Diana Șoșoacă, liderul partidului SOS România, cunoscută pentru pozițiile sale anti-vaccin, anti-migranți și anti-LGBT+, a provocat controverse la prima sa participare în Parlamentul European. În timpul unei sesiuni plenare, Șoșoacă a fost evacuată din Cameră după ce a întrerupt dezbaterile cu strigăte împotriva „dictaturii” UE. Aceasta a propus aducerea unui preot pentru a exorciza Parlamentul European de „diavoli”, afirmând că „la fel ca în Parlamentul României, demonii se întâlnesc aici.”

În cadrul unei dezbateri cu Ursula von der Leyen, cu ocazia votului de încredere, Șoșoacă a perturbat discuția, ținând în mână o icoană a lui Iisus și un sac de gunoi, purtând botniță. „A fost un protest împotriva acestei dictaturi, aceasta nu este o democrație, este o dictatură”, a declarat ea după incident, acuzând-o pe von der Leyen că a contribuit la moartea a mii de oameni prin forțarea europenilor să se vaccineze.

Șoșoacă, îmbrăcată în costum popular tradițional românesc, a explicat că a adus în clădire smirnă, o rășină parfumată și „icoana Sfintei Parascheva”, o sfântă balcanică din secolul al X-lea. Retorica sa NoVax este bine cunoscută, fostul parlamentar național român susținând că pandemia a fost o ficțiune și că vaccinurile au cauzat moartea sau probleme grave multor oameni. Ea a acuzat oficialii europeni de corupție, afirmând că „au furat miliarde de euro prin contractele de cumpărare a vaccinurilor”.

Într-un videoclip înregistrat în direct pe Facebook în timpul votului pentru alegerea președintelui Parlamentului, Șoșoacă s-a filmat scriind cu majuscule pe buletinul de vot „NICIODATĂ PENTRU UCRAINA, NICIODATĂ PENTRU LGBT, NICIODATĂ PENTRU DICTATURA UE”, în locul numelor candidaților Roberta Metsola și Irene Montero.

Șoșoacă servește primul său mandat de europarlamentar în Grupul Neafiliați, fiind o figură controversată atât pe scena națională, cât și pe cea europeană.”, au scris jurnaliștii străini. 

Citește mai multe informații despre acest subiect și vezi VIDEO scandalul provocat de Diana Șoșoacă AICI

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel