Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jandarmi chemați să păzească Parchetul General, luat cu asalt de protestari AUR. Simion, acuzat de fraudă
WhatsApp
Scene incredibile la sediul Parchetului General din Capitală. Mai mulți protestatari AUR s-au adunat în fața instituției, fiind nevoie de intervenția jandarmilor.
Protestatari AUR în fața Parchetului General (Foto: captură Antena 3 CNN)

Jandarmii au fost chemați să păzească sediul Parchetului General din București, după ce mai mulți protestatari AUR au luat cu asalt clădirea, potrivit Antena 3. 

În actualizare...

George Simion spune că este un atac din partea PSD.

"Momentan, îi acuz de furt, pentru că le-au furat telefoanele colegilor noștri cu trei zile înaintea alegerilor. Asta se cheamă poliție politică din partea lui Dâncu, a lui Ciolacu și a grupului de la Cluj, cei care ne-au orchestrat acest dosar sunt cei din grupul de la Cluj", a spus Simion.

Membrii AUR, audiați la Parchetul General

 

Amintim că mai mulți membri ai Alianței pentru Unirea Românilor au fost luați şi duşi la Parchetul General pentru audieri, după ce aceștia ar fi falsificat semnături pentru candidatura independentă a lui Silvestru Soşoacă la alegerile europarlamentare. Claudiu Tărziu, preşedintele Consiliului National de Conducere AUR, a susținut o conferintă de presă în care a infirmat zvonurile apărute în presă şi a denunțat un atac din partea PSD.

Potrivit anchetatorilor „în luna aprilie 2024, liderul unei formațiuni parlamentare, deputat, i-a instigat, atât direct, cât și prin interpuși, pe mai mulți membri ai unei formațiunii politice și pe o serie de angajați ai Parlamentului României care desfășoară activități lucrative în cadrul formațiunii politice respective, să procedeze la falsificarea câtorva mii de liste de susținători necesare depunerii de către un candidat independent a candidaturii pentru alegerile pentru Parlamentul European din data de 9 iunie 2024”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel