Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un tânăr român de 19 ani a fost internat în spital de două ori în aceeași seară, fără voia sa
WhatsApp
Faza serii vine din Italia. Un tânăr român a ajuns de două ori la spital, de fiecare dată fără să-și dorească acest lucru. 

Seară foarte intensă pentru un foarte tânăr de nouăsprezece ani de naționalitate română care a fost transportat de două ori la spital, după ce a plecat fără acordul medicilor. 

La început, când a intrat într-un bloc de locuințe din zona Piano, vizibil beat, s-a împiedicat de scări și a lovit o ușă. Familia aflată în interior, îngrijorată, a alertat medicii care l-au transportat la spitalul Torrette. 

Starea lui nu necesita prea multe îngrijiri medicale, astfel că tânărul nu a vrut să rămână internat. Totuși, medicii nu i-au dat voie să plece având în vedere starea sa de ebrietate. Astfel că a decis să "evadeze". Tânărul a părăsit salonul imediat cum nu a mai fost nimeni care să-l împiedice. 

Numai că marea lui evadare nu a durat prea mult nici de această dată. Tânărul căuta să se ducă spre casă. Astfel acesta a fost observat, de o doamnă, având un comportament ciudat. Femeii i s-a părut ciudat ca bărbatul să meargă pe mijlocul drumului și într-o manieră în care părea rănit. Totul se întâmpla pe drumul care leagă Torrette de Posatora. Femeia a sunat așadar la numărul de urgență, astfel că tânărul român a fost dus din nou la spital. 

Numai că ajuns și a doua oară la spital, românul a vrut să evadeze din nou. Numai că de această dată a fost observat la timp, iar polițiștii au intervenit din nou, relatează Ancona Today

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel