Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia.Un român ascundea drogurile în bucătărie. Carabinierii i-au controlat toată casa
WhatsApp
Un român din Italia a fost reținut de carabinieri, după ce a fost prins cu 1,5 kg de marijuana. Bărbatul intenționa să o comercializeze și își procurase mai multe ustensile pentru fabricarea țigărilor cu acest drog.
Un român din Italia ascundea marijuana în bucătărie

Românul din Italia, în vârstă de 28 ani, a fost prins cu marijuana, chiar în ce conducea, notează cuneo24.it. În momentul în care a fost oprit în trafic, a devenit nervos și recalcitrant cu echipa de Poliție din Fossano. Pe scaune, erau deja urme de marijuana, astfel că oamenii legii au avut dreptul să ceară un control mai extins.

Astfel, locuința românului a fost percheziționată aseară. Nu mare le-a fost mirarea polițiștilor să găsească o cantitate însemnată de marijuana, chiar în bucătărie, dar și un cântar pe care îl folosea pentru vânzarea acesteia. Din primele cercetări, a reieșit că românul deținea în casă 1,5 kg de marijuana, depozitată în borcane.

Drogul a fost reținut de polițiști și va fi folosit ca probă în procesul românului. Dacă toată cantitatea de marijuana ar fi ajuns pe piață, ar fi însemnat ca bărbatul să câștige ilegal suma de 15 000 de euro, transmite sursa citată.

 

Încă un român  din Italia a fost prins cu droguri în casă

 

Polițiștii din Italia sunt uimiți de numărul românilor care fac trafic de droguri. În ultimele zile, au făcut mai multe capturi, în mai multe regiuni din Peninsulă.

Unul dintre cazurile care i-a impresionant este cel în care un român umbla nestingherit cu  geantă plină de coacaină. La percheziții, oamenii legii au descoperit și mai multe arme pe care le deținea legal.

În interiorul dormitorului, sub podea, în apropierea ușii, polițiștii au găsit alte 4 pachete, cu aceeași greutate, care conțineau cocaină. Pachetele erau marcate cu literele: H1,  H2,  N1 și BD. Pe lângă aceste patru pachete, agenții au mai depistat un ambalaj de celofan care conținea 500 grame de cocaină, scrie agronline.it.

În aceeași încăpere, polițiștii au găsit 3 pistoale învelite în pânză roz, albastră și verde: 2 revolvere Smith & Wesson cu 17 gloanțe, precum și un pistol Glock calibru 9x21 cu 20 de cartușe de același calibru. În plus, alături de droguri și arme, polițiștii au mai confiscat 3 cântare de mare precizie, 1 mașină de ambalat în vid și 1 jurnal verde în care era trecută cantitatea de droguri. La finalul anchetei, românul a fost arestat pentru posesie și trafic de droguri, posesie ilegală de arme de foc și muniție. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel