Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un moldovean care a furat 120 de roți de cașcaval, de 50.000 de euro, prins după 7 ani. Dat de gol de un muc de țigară
WhatsApp
Un moldovean, implicat într-un jaf de proporții dintr-un magazin de lactate, de unde a sustras 120 de roți de Parmigiano Reggiano, în valoare de 50.000 de euro, a fost prins după șapte de căutări. L-a dat de gol un muc de țigară aruncat la locul infracțiunii.
Italia. Un moldovean care a furat 120 de roți de cașcaval, de 50.000 de euro, prins după 7 ani. Dat de gol de un muc de țigară

Acum șapte ani moldoveanul, în vârstă de 40 de ani, împreună cu mai mulți complici, ar fi furat 120 de roți de cașcaval Parmigiano Reggiano, din depozitul unui magazin specializat de produse lactate din comuna Toana, Regio Emilia. Valoarea produselor furate se ridică la 50.000 de euro.

Jaful a avu loc pe data de 19 iulie 2013, iar carabinierii care au ajuns la fața locului au găsit, pe lângă instrumentele de spargere folosite de hoți, un muc de țigară și au presupus atunci că unul dintre hoți ar fi fumat în timpul comiterii infracțiunii, scrie parma.repubblica.it.

Medici legiști au extras ADN-ul din mucul de țigară, iar rezultatele au arătat că acest ADN nu coincide cu nicio persoană din baza de date a poliției italiene, de aceea a primit denumirea de Necunoscut1. După șapte ani de căutări, săptămâna trecută, carabinierii din Parma i-au anunțat pe colegii lor din Toana că, în timpul investigației unei alte infracțiuni, probele biologice ale moldoveanului de 40 de ani au coincis 100% cu cele găsite acum 7 ani la magazinul de lactate, de unde au fost furate cele 120 de roți de cașcaval. 

Prin urmare, moldoveanul va răspunde acum și pentru infracțiunea comisă recent, dar și pentru jaful de acum 7 ani. Poliția din Italia continuă investigațiile pentru a-i identifica pe toți complicii moldoveanului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel