Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânără româncă, la volanul unei mașini, fără a deține permis de conducere. Polițiștii au găsit un adevărat arsenal în automobil
WhatsApp
Poliția de stat cercetează două tinere, o româncă și o croată, acuzate de deținerea nejustificată a instrumentelor pentru intrare prin efracție și primirea bunurilor furate.
Italia. Tânără româncă, la volanul unei mașini, fără a deține permis de conducere. Polițiștii au găsit un adevărat arsenal în automobil

Luni după-amiază, polițiștii au interceptat un Renault Scenic, care fusese raportat ca fiind folosit de unele persoane, implicate în infracțiuni asupra proprietății private. În automobil se aflau două tinere, de 19 și, respectiv, 20 de ani, una de origine croată și cealaltă de naționalitate română. Tinerele nu avea acte de identitate, iar românca, care era la volan, nu avea nici permis de conducere.  

Cele două tinere au fost însoțite la secția de poliție din Lugo, unde au fost identificate. Autoturismul a fost percheziționat. În interior, forțele de ordine au depistat o rangă și numeroase instrumente folosite la intrarea prin efracție în locuințe. Toate instrumentele găsite au fost plasate sub sechestru, relatează ravennawebtv.it.

În posesia cetățeanului croat a fost găsită și o bancnotă deteriorată și cu pete de cerneală. Agenții au presupus că respectiva bancnotă ar putea provenit dintr-un furt la un bancomat. De aceea, bancnota a fost confiscată. Cele două tinere sunt cercetate, în stare de libertate, pentru deținerea nejustificată a instrumentelor folosite pentru efracție, iar tânăra croată a fost denunțată și pentru deținerea unei bancnote furate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel