Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Doi copii împușcați MORTAL într-un parc de un bărbat cu afecțiuni psihice. Daniel și David aveau 5 și 10 ani
WhatsApp
Doi copii, de 5 și 10 ani, și un bătrân în vârstă de 74 de ani au fost uciși cu sânge rece în această dimineață, în comuna italiană Ardea. Cei trei au fost împușcați de un tânăr de 34 de ani. 
carabinieri_masina

Un atac armat soldat cu trei morți a avut loc în această dimineață în localitatea Ardea, în apropiere de Roma. Potrivit presei din Italia, Daniel și David, doi frați în vârstă de 5 și 10 ani, au murit pe loc. Totodată, a mai fost împușcat mortal și un pensionar în vârstă de 74 de ani.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineață, la Ardea. Un tânăr de 34 de ani a deschis focul cu sânge rece într-un parc din consorțiul Colle Romito. După ce a tras mai multe focuri de armă, tânărul, care se pare că era bolnav mintal, a fugit și s-a baricadat într-o casă.

La fața locului au sosit rapid forțele de ordine speciale iar agenții comandamentului Provincial din Roma au încercat să negocieze cu tânărul să se predea.

La un moment dat, s-a auzit o împușcătură din casa tânărului, oamenii legii intrând și găsindu-l mort.

Autorul atacului avea 34 de ani, avea probleme psihice şi îşi agresase vecinii în trecut, a relatat presa italiană.

"Suntem profund întristaţi de moartea celor doi copii şi a vârstnicului", a transmis primarul Romei, Virginia Raggi, exprimând condoleanţe comunităţii din Ardea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel