Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ionel Arsene (PSD), atac voalat la Ana Birchall: „O curcă securistă şi urâtă cu spume scrie despre mine pe facebook“
WhatsApp
Liderul CJ Neamţ, Ionel Arsene (PSD), reacţionează dur după ce presa a scris că o firmă controlată de un apropiat de-al său a câştigat un contract de 85 de milioane de euro cu instituția pe care o conduce, aspect sesizat și comentat și de fostul ministru al Justiției, Ana Birchall.
sursa foto: Ionel Arsene / Facebook

Nemulţumit de relatările presei, Arsene susţine că liberalii, pe care-i numeşte „lepre galbene“, caută să îl denigreze. Șeful PSD Neamț o atacă extrem de virulent şi, folosind un limbaj suburban, o numește, probabil, pe fosta sa colegă de partid, Ana Birchall, „curcă securistă şi urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook".

Atacul este lansat în condiţiile în care Birchall a arătat, pe Facebook, că Arsene a sunat-o, susținând că primit amenințări după ce a sugerat, într-o altă postare, că viitoarea comisie de anchetă pe care o va înfiinţa PSD pentru a verifica achiziţiile publice făcute de Guvernul PNL în această perioadă, ar putea începe cu contractul acordat de Consiliul Judeţean Neamţ firmei cumătrului lui Arsene.

Citește și: Ana Birchall amenințată de Ionel Arsene, șeful PSD Neamț: „Chiar nu credeam..."


Iată postarea lui Arsene:

„Se pare că postările mele la adresa Guvernului incompetent al României au deranjat şi, în consecinţă, leprele galbene au asmuţit publicaţii securistice să mă denigreze continuu şi să mă acuze că aş fi implicat în fel de fel de afaceri!

Îmi pare rău pentru ele... sunt în totală eroare!!!

Absolut toate licitaţiile organizate de Consiliul Judeţean Neamţ, au fost organizate LEGAL şi atribuite CORECT !

Ce nu ştiu ei, denigratorii mei, este că sunt foarte fericit şi mulţumit pentru că firme din Neamţ reuşesc sa contracteze importante lucrări pe plan local, realizează proiecte de calitate care atrag dezvoltarea judeţului şi, mai mult, sumele importante pe care le încasează pentru ceea ce fac, rămân la noi în zonă!

Asta a făcut ca anul trecut, judeţul Neamţ să fie pe primul loc în ţară la creştere economică!

Investiţiile în infrastructura din Neamţ, realizate de către firme locale, care au câştigat în mod CORECT licitaţiile, au făcut posibil ca după foarte mulţi ani să se vorbească despre judeţul nostru ca fiind un judeţ cu cea mai mare creştere economică din ţară!

Sunt foarte liniştit să ştiu că nemţenii au locuri de muncă şi salarii pentru a-şi întreţine familiile, mai ales în această perioadă dificilă, în care foarte mulţi agenţi economici îşi închid activitatea!

Mai ştiu şi că interesele unora sunt total diferite de ale mele şi că ar vrea că banii să plece spre alte zări!

Văd trepăduşi liberali care se întreabă retoric pe facebook dacă o fi bine, dacă o fi noroc, că doar firme din Neamţ câştigă licitaţii!

Vă răspund eu, trepăduşi mici: este foarte bine!!! Pentru că toate aceste investiţii atrag dezvoltarea economică a judeţului şi banii rămân în Neamţ!

Vă anunţ că mă voi lupta continuu pentru binele nemţenilor mei, pentru judeţul meu!

Orice ar spune unii, oricât ar scrie alţii!!! Contractul meu este cu nemţenii şi înţelegerea mea cu ei este să dezvolt şi să modernizez judeţul nostru!

Am promis asta nemţenilor şi îmi voi respecta cuvântul dat, indiferent de cât mă vor huidui trepăduşii galbeni sau trompetele securistice!

PS 1: Am mai văzut şi o curcă securistă şi urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numeşte: "Suge-o, Ramona!"

PS 2: Leprelor galbene, vă ofticaţi? Foarte bine!!! Sunt pe drumul cel bun!", a scris pe pagina sa de Facebook Ionel Arsene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel