Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ionel Arsene convoacă partidele pentru a desemna un nou șef al spitalului din Piatra Neamț
WhatsApp
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat că a invitat la consultări reprezentanţii partidelor din legislativul judeţean, pentru a desemna noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ.

Întâlnirile vor avea loc marţi începând cu ora 9.30, la sediul CJ Neamţ. 

"Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, aflat în subordinea Consiliului Judeţean, se confruntă cu foarte mari probleme din cauza tragediei înregistrate la sfârşitul săptămânii trecute, când în incendiul înregistrat la Secţia ATI au pierit 10 persoane care erau ventilate mecanic, fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Ca urmare a acestui regretabil incident, directorul şi-a anunţat demisia din funcţie, ceea ce mă obligă, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, să iau o decizie în privinţa managementului acestei unităţi medicale. Aşa că marţi, 17 noiembrie, începând cu ora 9,30 şi până la 11,30, vreau să am o întâlnire cu reprezentanţii partidelor care fac parte din forul legislativ nemţean şi să discutăm împreună asupra celei mai potrivite persoane care să preia conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ", a declarat preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene.

De la 9,30 sunt aşteptaţi reprezentanţii PNL, de la 10,00 cei ai USR, la 10,30 ar urma să vină reprezentanţii PMP, de la 11,00 Pro România şi de la 11,30 - PSD.

Propunerile făcute în cadrul întâlnirilor vor fi înaintate şefilor de secţii şi Comitetului Director al SJU Piatra Neamţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel