Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iohannis MERGE la reuniunea BEx al PNL
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri, la Sibiu, la şedinţa Biroului Executiv al PNL, iar joi la Summitul Partidului Popular European (PPE).

Potrivit agendei şefului statului, miercuri acesta se va afla la reuniunea Biroului Executiv al PNL, împreună cu preşedinţii de consilii judeţene şi primarii de municipii liberali, şi va participa la deschiderea Conferinţei "Viitorul Europei: Perspectivele Evoluţiilor Contemporane", la Facultatea de Medicină „Victor Papilian”, şi la dezbaterea „Dialogul cetăţenesc”, eveniment organizat de către Comisia Europeană la Centrul „Ion Besoiu”.

Joi, preşedintele Iohannis va lua parte la Summitul Partidului Popular European, organizat la Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA. La Summitul PPE, şeful statului va avea declaraţii de presă comune cu preşedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, cu preşedintele Grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, şi cu preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban.

Citește și Summit UE, Sibiu. Klaus Iohannis, MESAJ de ULTIMĂ ORĂ

Tot joi, şeful statului va găzdui Summitul informal al şefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană, care va avea loc la Primăria din Sibiu. La prima parte a reuniunii va participa şi preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

Preşedintele Iohannis va fi prezent şi la dejunul de lucru al şefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană de la Muzeul Brukenthal.

La finalul reuniunii Summitului informal de la Sibiu, şeful statului va lua parte la o conferinţă de presă comună cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel