Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iohannis, întâlnire cu Donald Trump la New York și discurs la ONU
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis va participa la recepția tradițională oferită de Donald Trump și de prima doamnă a Americii, Melania Trump, în onoarea șefilor de delegații sosiți la cea de-a 73-a sesiune a Adunării Generale a ONU.

Președintele României are două zile pline în SUA. El va participa astăzi, la sediul ONU din New York, la deschiderea celei de-a 73-a sesiuni a Adunării Generale. Klaus Iohnnis , iar mâine, va lua cuvântul la sesiunea de dezbateri.

Anul acesta, Adunarea se va axa pe denuclearizare, combaterea armelor chimice, lupta împotriva terorismului şi schimbările climatice.

Anul trecut, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa s-au fotografiat alături de Melania şi de Donald Trump la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii prezenţi la Adunarea Generală ONU.

"Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU", a scris şeful statului înainte de a posta pe Facebook fotografia alături de Melania şi de Donald Trump.

 Foto- Realitatea.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel