Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iohannis: „Fără paradă militară și fără public la ceremonia de Ziua Națională a României”
WhatsApp
Ceremonia de la Arcul de Triumf cu ocazia Zilei Naționale a României se va desfășura fără paradă militară și fără public, anunță Iohannis.

În ce privește celebrarea Zilei Naționale, Iohannis a spus că în acest „vom onora curajul și sacrificiile înaintașilor noștri făcând noi înșine sacrificiul de a renunța la bucuria participării împreună la manifestările publice tradiționale, însă cu siguranță vom fi împreună în spirit, ca o națiune puternică mereu unită și solidară atunci când în joc este chiar salvarea țării”.

Astfel, autoritățile au decis ca ceremonia care are loc în fiecare an la Arcul de Triumf să fie „extrem de restrânsă”, cu invitați ambasadori străini, medici și personal medical.

„Va fi așadar o ceremonie scurtă, fără paradă militară și din păcate fără participarea publicului larg. Recomandarea experților este de a renunța la orice fel de reuniuni și întâlniri publice sau private, acestea accelerează răspândirea virusului. Sunt recomandări pe care vă îndemn să le respectăm inclusiv de 1 decembrie”, a afirmat Iohannis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel