Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iohannis, declarațiile momentului: "Guvernarea PSD, UN EȘEC cap-coadă"
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a lansat, marți, un nou atac la adresa guvernării PSD.

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat la ceremonia de decorare a unor instituții din domeniul medical. Cu acest prilej, Iohannis a lansat noi atacuri dure la adresa Guvernării PSD.

"Guvernarea PSD este un eșec cap-coadă. PSD a promis nu mai puțin de 8 spitale regionale și 1 spital republican. A promis, de asemenea, modernizarea și dotarea spitalelor existente. Sunt angajamente scrise în programul de guvernare, asumat și votat în Parlament.

Ce s-a întâmplat cu ele? Simplu, ca și în economie, educație, infrastructură și de promisiunile din domeniul sănătății s-a ales praful.

Agenda publică este acaparată, de peste 2 ani, problemele personale ale politicienilor certați cu Justiția, timp în care cetățenii suferă tot mai mult din cazua incompetenței guvernanților. Este revoltător că ministrul Sănătății a pornit o campanie mai degrabă de imagine decât una de informare prin spitalele din țară. Cum să mai creadă cineva că PSD va construi noi spitale? Dezastrul din sănătate se vede. PSD-iștii nu au vrut să construiască spitale, pentru că dacă vroiau, tot ce trebuiau să facă era să ia fonduri europene.

În țara noastră sunt educați foarte mulți medici, iar exodul nu a fost stopat. PSD-iștii guvernează încercând permanent să găsească țapi ispășitori pentru propriile eșecuri. Nu mai pot păcăli însă pe nimeni. În Sănătate, cu atât mai puțin", a spus Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel