Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iohannis dă startul campaniei pentru Parlamentare. Mesaj către PNL și USR-PLUS: „Este un SEMNAL CLAR!“
WhatsApp
Klaus Iohannis a făcut declarații după aflarea rezultatului alegerilor locale. El a dat, indirect, startul campaniei electorale pentru Parlamentare și a transmis un mesaj clar către PNL și USR-PLUS.

Șeful statului a felicitat deopotrivă PNL și USR-PLUS pentru scorurile obținute la aceste alegeri locale și le-a transmis un mesaj de unificare. 

„Este o victorie a dreptei. S-a format o majoritate bună, iar PSD trece în opoziție. Este un val care a început la referendumul pe justiție de anul trecut, care a continuat cu europarlamentarele și prezidențialele. Pentru PNL, este un scor istoric. Cea mai bună performanță electorală din ultimii 30 de ani. Felicitări, sunteți cel mai mare partid din România! Votul pe care vi l-au dat ieri românii arată că administrațiile locale de succes sunt exemple pe care oamenii le doresc.

Pentru USR-PLUS este de asemenea un scor foarte bun. Felicitări! Ați dovedit că perseverența și proiectele vă pot consolida ca partid. Votul de ieri a fost unul pentru seriozitate în administrația publică.

Este, de asemenea, și un semnal clar transmis de cetățeni că doar prin colaborarea și pe viitor a formațiunilor de dreapta, România are șansa să se modernizeze și să se dezvolte. Românii au votat pentru o direcție nouă. Oamenii doresc lideri competenți care țin promisiuni și își asumă răspunderea. Administrația publică locală trebuie reconstruită pe o serie de piloni fundamentali precum transparență, integritate, profesionalism, pentru interesul public.

Românii au arătat că sunt din ce în ce mai implicați în viața comunităților. Mă bucură foarte mult participarea în număr mare a tinerilor și interesul crescut pentru alegeri. Indiferent de culoarea politică, cei care au câștigat încrederea alegătorilor sunt obligați să livreze o administrație locală eficientă, performantă, care să garanteze și să ofere prosperitate“, a declarat șeful statului de la Palatul Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel