Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iohannis, atac la PSD: „Se folosesc de majoritatea parlamentară pentru a da legi electoraliste și populiste, inaplicabile“
WhatsApp
Klaus Iohannis a lansat un nou  atac la adresa parlamentarilor PSD,  care se bucură de majoritatea parlamentară, pentru a  da „legi electoraliste“, în contextul în care  bugetul de stat este deja pus sub mare presiune“. 

„Din păcate, unii competitor recurg la obișnuitele lor practici retrograde. Sunt politicieni care încă mai cred că oamenii pot fi mințiți în timp ce bugetele locale sunt risipite, iar comunitățile stagnează în subdezvoltare. Ba, mai mult, aceeași politicieni se folosesc de majoritatea pe care o au în Parlament încă pentru a promova tot felul de legi electoraliste și populiste știind foarte bine că sunt inexplicabile în această perioadă de criză sanitară majoră în care bugetul de stat este deja pus în mare presiune”, a spus Iohannis, într-o conferință de presă.

Acesta acuză PSD de iresponsabilitate, acuzându-i că aruncă România în criză.

„Iresponsabilitatea PSD riscă să arunce România într-o criză prelungită și să condamne generații întregi să plătească aceste costuri imense. Acest mod cinic de a face politică este de domeniul trecutului. România trebuie să progreseze, iar votul este cel mai important instrument pentru a impune o direcție nouă pozitivă”, a mai spus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel