Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iohannis a DECORAT mai mulți medici implicați în lupta împotriva COVID-19
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete de decorare a mai multor medici. Șeful statului a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler celor șase universități de Medicină și Farmacie. 
presidency.ro

Cu prilejul Zilei Naționale a României, președintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete de decorare.

Președintele a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Institutului Național de Sănătate Publică dr. Anghel Maria Nina (Moinești), dr. Băloi Adelina (Timișoara), dr. Bărbat Marius-Teodor (Cluj-Napoca), dr. Botea Dragoș Florin (Oradea), as. med. pr. Casoni Maria-Elena (Târgu-Mureș), dr. Dacz Monika Erika (Oradea), dr. Florea Marc (Oradea), dr. Georgescu Corina Maria (Timișoara), dr. Gherman Ada Sonia (Cluj-Napoca), dr. Grigoraș Ioana (Iași), dr. Henţia Ciprian Adrian (Timișoara), dr. Lupse Mihaela Sorina (Cluj-Napoca), dr. Pascal Ema-Raluca (Reșița), as. med. pr. Pop Alexandra-Angela (Oradea), dr. Sandu Monica Andreea (București) și dr. Suciu Alin Aurel Raul (Oradea).

Totodată, șeful statului a conferit Medalia „Meritul Sanitar” clasa a III-a as. med. Bordianu Gabriela-Ioana (Bacău).

„De asemenea, în semn de recunoștință pentru calitatea procesului educațional și a excelenței academice, pentru efortul important depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19, președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universității de Medicină și Farmacie din Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel